Butiksmedarbejdere til Harald Nyborg i Helsingør

Opslået: 16-04-2024, job nr. 188715

Leder du efter et aktivt arbejde med fokus på ordentlighed? Vi søger lige nu dig, der kan hjælpe med en klargøring af Harald Nyborg i Helsingør. Læs med her!

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
21-04-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet:

Vi søger derfor friske butiksmedarbejdere, som har lyst til at give en hjælpende hånd op til trimning af butikken i Helsingør, herunder vareopfyldning, oprydning og generel trimning af butikken.

Harald Nyborg er en dansk detailkæde med sortiment indenfor hus og have, og det vil være varer inde for denne kategori, som der arbejdes med.
Som butiksmedarbejder får du medansvaret for, at butikken står skarpt inden åbningen og at kunderne modtager ekstraordinær service. Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Klargøring af butikken
  • Kundebetjening
  • Vareopfyldning
  • Vareudlevering
  • Hjælpe til efter behov.

Hvis du bliver en del af teamet, kan du forvente at blive en del af et engageret, passioneret og dedikeret team, hvis nøgleord er samarbejdsglæde og højt humør.

Den ideelle til jobbet:

Vi leder efter dig, der kunne tænke sig en aktiv arbejdsdag og ved hvad god kundeservice er. Du er imødekommende og har den rette indstilling og lyst til at gøre en indsats samt bidrage til at opretholde den høje standard. Du forstår at balancere tempo og omhyggelighed, så service er i top og opgaverne bliver løst præcist - og til tiden. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Holder af fysisk arbejde.

  • Trives med kundekontakt
  • Kan se dig selv i denne stilling til og med 5. maj
  • Er fleksibel og mødestabil.

Erfaring med kundeservice er en fordel, men ikke et krav.

Det praktiske:

Der er tale om arbejde fra hurtigst muligt, og forventeligt 14 dage frem.

Dine vagter vil ligge mandag til søndag mellem 08:00-18:00, og vil blive aftalt nærmere ift. din tilgængelighed.

Løn: Grundløn på 127,88 kr. i timen + 9% fritvaglskonto samt gældende tillæg.

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Harald Nyborg er en dansk detailkæde, der består af 34 butikker i Danmark med varer indenfor hus og have.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.