Servicemedarbejder til Nanostone i Haderup

Opslået: 10-04-2024, job nr. 188618

Er du serviceminded, har hænderne skruet godt på og trives du med at arbejde selvstændigt og udendørs? Så er du måske lige dén vi søger til Nanostones højsæson i foråret. Læs med!

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
28-04-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Lidt om jobbet

Solen skinner, og vi kan så småt se at foråret er på vej. Dette betyder, at Nanostone står overfor sin absolutte højsæson, hvorfor vi søger Græsrensere, der er interesseret i en tidsbegrænset ansættelse i april, maj og juni måned.

Du vil i rollen som Græsrenser være Nanostones ansigt udadtil både på vejene, og når du møder deres loyale kunder hjemme ved dem selv. Jobbet kræver derfor naturligvis, at du er yderst serviceminded og kvalitetsbevidst.

Du kommer til at følge din egen kalender og skal være fleksibel i forhold til, at køre forskellige steder i landet.

I perioden skal der forventes at kunne komme overarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Et job med gode udviklingsmuligheder
  • En plads i et stærkt team som er dygtige til at lære fra sig
  • Gode kollegaer hele virksomheden rundt med en uformel og positiv tilgang til hverdagen
  • Egen firmabil og telefon
  • Grundig oplæring i alle jobbets funktioner

Vi har ikke en forventning til, at du har nogen specifik uddannelsesmæssigbaggrund, men det er derimod dit engagement, kundeservice og proaktivitet som vil være en forudsætning for at du bliver en succes i jobbet.

Det er et krav, at du har kørekort B.

Skal du med på holdet?

Send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi holder samtaler løbende.

Virksomheden

Nanostone A/S er de absolut største indenfor fliserens og imprægnering og har siden 2008 udviklet maskiner og produkter til at levere det bedste produkt og service på markedet. De er en virksomhed i vækst og med ægte entreprenørånd.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.