Er du Danske Banks næste kundesupporter?

Opslået: 03-04-2024, job nr. 188515

Taler du dansk eller svensk og har tidligere erfaring med kundeservice? Så læs mere om jobbet hos en af de mest eftertragtede virksomheder i Danmark.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
18-04-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Moment søger på vegne af Danske Bank dynamiske og smilende kundesupportere til Digitalt & District Support-afdelingen. Hvis du elsker at kommunikere og kan jonglere med dansk eller svensk samt engelsk, er dette din chance for at blive en del af et ungt og energisk team i et professionelt, men sjovt arbejdsmiljø!

Jobbet og arbejdsopgaverne

Din fornemmeste opgave bliver at hjælpe bankens erhvervskunder med deres selvbetjeningsløsninger. Du skal kunne sætte dig i kundens sted, formidle klart over telefonen og levere en fantastisk kundeoplevelse på flere sprog.

Danske Bank tilbyder en grundig oplæring, så du kan være sikker på at tackle enhver udfordring.

Vi søger dig der har erfaring med kundeservice, enten fysisk eller telefonisk og har gennemført en gymnasial uddannelse. Du ved derfor allerede hvordan du agerer serviceminded og arbejder struktureret gennem en arbejdsdag.

Derudover forventer vi at du:

  • Har stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk (andre skandinaviske sprog er en bonus)
  • Er positiv, udadvendt og ligefrem
  • Tager initiativ og kan arbejde struktureret
  • Er fortrolig med IT og kan guide kunderne gennem tekniske problemer

Danske Bank tilbyder i samarbejde med Moment

Der er opstart i jobbet hurtigst muligt. Ansættelsen løber til udgangen af året med mulighed for forlængelse. For at komme i betragtning til stillingen er det vigtigt, at du kan se dig i jobbet i hele perioden.

Arbejdspladsen er beliggende i Glostrup, men lokationen flyttes forventeligt til Postgrunden, København C tæt ved Hovedbanen fra april.

En konkurrencedygtig timeløn på 196,2 kr. bestående af en grundløn på 180 kr. plus fritvalgstillæg på 9%.

Fleksibel arbejdstid med primær arbejdstid mellem 08.30 og 16.30


Er du klar til at blive en del af vores team?
Send din motiverede ansøgning samt opdateret CV.

Fortæl os gerne om din tidligere erfaring med kundeservice og hvordan dine kompetencer matcher jobbet.
Derudover så vil vi meget gerne høre om alle de sprog du kan.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team!

Virksomheden

I mere end 150 år har Danske Bank været med til at understøtte vækst og muliggøre udvikling i samfundet. Vi har udviklet os i takt med de samfund, vi er en del af – og vi har været med til at forme udviklingen ved at gøre det muligt for individer, familier, virksomheder og organisationer at indfri deres ambitioner og potentiale gennem rådgivning, ekspertise og finansielle løsninger. Med en langsigtet, bæredygtig udvikling som vores styrende ambition vil vi fortsat hver dag arbejde på at være den bedst mulige bank til gavn for vores kunder, medarbejdere, aktionærer og de samfund, vi er en del af.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.