Montagemedarbejder søges til kunde i Odense N

Opslået: 02-04-2024, job nr. 188502

For en montagevirksomhed i Odense N søger vi lige nu en montagemedarbejder med en god portion tålmodighed og et gram selvstændigt mindset. Lyder det som noget for dig?

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
03-05-2024
The job is no longer available. View our other vacant positions here.

Fikse fingre søges til en anerkendt virksomhed i Odense

Virksomheden i Odense N har travlt, og mangler en montagemedarbejder med sans for kvalitet og elsker at nørde i de små detaljer.

Du vil blive en del af en stor virksomhed, hvor humøret er sprudlende, engageret medarbejdere og glade kunder skaber rammerne for arbejdet og det team, du bliver en del af. I teamet er der god stemning, hvor godt kollegaskab vægtes til skyerne, samtidig med at man ikke går ned på effektiviteten.

Dine arbejdsopgaver indebærer diverse montageopgaver af mindre dele, så snilde på fingrene og kendskab til værktøj foretrækkes.

Virksomheden går meget op i deres medarbejder, og deres velbefindende. De har på daglig basis skemalagt træning/motion, som de forventer at du deltager i.

Derudover er der også en lækker og indbydende kantineordning, som du automatisk bliver en del af.

Hvilke kompetencer skal der så bruges:

For at komme i betragtning til jobbet, ser vi gerne at du som den ideelle kandidat, er omstillingsparat da arbejdsopgaverne er forskellige i montageprocesserne. Du skal selvfølgelig også være klar på at lære noget nyt, da det er en virksomhed med tempo på hverdagen og opgaverne. Selvom det går stærkt, er det vigtigt at du formår at bevare tålmodigheden og dit skarpe falkeblik over situationerne.

Som montagemedarbejder ser vi gerne, at du:

  • Kan bruge diverse værktøj.
  • Har erfaring med montageopgaver.
  • Fordel hvis du har erfaring med montage af kabler.
  • Har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver.
  • Tager ansvar og er selvkørende.
  • Taler, læser, skriver og forstår dansk.

Arbejdstider til fuldtidsjob

Daghold: mandag til torsdag kl. 06.00 – 14.15, fredag 06.00 – 12.00

Efter oplæringen, er der mulighed for flekstid.

Det drejer sig om et fuldtidsvikariat.

Opstart: hurtigst muligt

Er du interesseret?

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Virksomheden

Industriel montagevirksomhed i udvikling.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.