Er du vores nye kollega i Moment?

Opslået: 18-03-2024, job nr. 188344

Vil du være en del af Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau? Vi søger en kollega med god erfaring i kundehåndtering, koordinering og vagtplanlægning,

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
14-04-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Dit job som Staffing & Recruitment Consultant hos Moment Logistics

Som Staffing & Recruitment Consultant hos Moment, bliver du direkte kontaktperson for nogle af Danmarks største virksomheder og nogle af de dygtigste mennesker i landet. Dit primære ansvar bliver at hjælpe Moments vikarkunder, så de altid er dækket ind med det rette antal medarbejdere til at imødekomme deres behov. Du bliver en del af segmentet Logistics i Moment, som rekrutterer til opgaver inden for blandt andet lager, produktion, service, gartneri og transport – vi lover, at du får mødt nogle spændende virksomheder!

Som Consultant ligger der et stort ansvar, som du med et smil på læben skal kunne rumme. Du får ansvaret for dine egne kunder, hvor du står for at udvælge og afholde personlige og telefoniske samtaler med kandidaterne, samt proaktivt at igangsætte nye tiltag i forhold til dine kunder og vikarer, for at sikre den fornødne fleksibilitet og kvalitet. Det bliver dit ansvar at servicere kunderne med vikarydelser med fokus på, at kunden og kandidaterne skal have den bedste oplevelse med at være i dialog med Moment. Til daglig vil du have telefonisk og skriftlig kontakt med kandidater og kunder, hvor du har til opgave at rådgive dem bedst muligt.

Kort fortalt, så skal du ansætte mange personer, og oftest med korte deadlines, udarbejde komplekse vagtplaner på ugebasis - Alt sammen samtidig med, at du sikrer en høj leveringshitrate hos kunden.

Er du vores nye spiller på holdet?

Du får en bred kontaktflade med både kunder, vikarer og kolleger. Vi lægger derfor vægt på, at du har en god menneskelig forståelse, stærke kommunikative evner og gerne erfaring med kundehåndtering – og rådgivning.

Det er vigtigt, at du har det rette drive, der gør, at du kommer i mål med dine opgaver og har en positiv indstilling over for udfordringer såvel som rutineopgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er administrativt stærk til gavn for vagtplanlægning og koordinering.
  • er proaktiv og ansvarlig i opgaveløsningen.
  • er serviceminded udover det sædvanlige.
  • trives i et skønt og højt tempofyldt arbejdsmiljø.

Som person vil du være det rette match, hvis du har en positiv indstilling over for udfordringer såvel som rutineopgaver, er vant til at agere i en omskiftelig hverdag, er nysgerrig samt lærenem. IT er en naturlig integreret del af vores arbejdsproces, og du vil benytte Excel, Outlook og Moments eget IT-system i høj grad.

Dit kommende team

Du kommer ombord i Danmarks største vikarbureau med markedets højeste kundetilfredshed, hvilket forpligter.
Du får kollegaer i hele landet, da flere af vores kollegaer også sidder i Jylland og på Fyn. I hele Moment er vi omkring 200 ansatte, og der kommer hele tiden flere til – det er skønt!

I Logistics har vi mange kunder, og du vil indgå i en dynamisk hverdag. Vi griner og sørger for, at det er sjovt at gå på arbejde. Vi skænker vores kollega en ekstra kop kaffe, hvis det har været en hård start på morgenen. Generelt vægter vi hinandens trivsel højt. Du bliver en del af et succesfuldt team, hvor resultaterne kommer fra holdets samlede indsats. Vi hjælper hinanden, vi rådgiver hinanden og vi kommer med gode ideer til, hvordan vi kommer i mål – og så er tillid altafgørende for, at vi forsætter med at have succes.

Samlet set, kan du glæde dig til en hverdag med masser af gode kolleger, massevis af forskellige opgaver, en høj læringskurve og et lige så højt tempo.

Det praktiske

Vores kontor i København er beliggende lige overfor Vesterport st.

Arbejdstiden er mandag-fredag i tidsrummet kl. 07:00-17:00.

Opstart er hurtigst muligt.

Har det fanget din interesse? Så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi indkalder nemlig løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med orden i alle forhold. For vores vikarer og for vores medarbejdere. Vi har 7 kontorer i Danmark og tæt på 200 dygtige medarbejdere.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.