Tekniker hos AGC in Søborg

Opslået: 12-02-2024, job nr. 187967

Hvis du gerne vil arbejde praktisk med en bred vifte af forskellige bioteknologiske produktionsprocesser med mange udviklingsmuligheder, er det måske dig, vi leder efter.

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
29-02-2024

Om Jobbet

Du bliver en del af AGCs produktionsområde, der består af fem produktionslinjer, der producerer prækliniske, kliniske og kommercielle produkter for en bred vifte af kunder fra hele verden. Du vil være en del af en gruppe meget engagerede teknikere og forskere, der arbejder sammen med forskellige interessenter som QA, QC og udvikling.

Som tekniker inden for opstrøms teamet vil du planlægge og udføre cellekulturstreger i produktionsprocessen.

Du vil arbejde med opgaver som:

  • Opsætning og brug af  engangs bioreaktorer på 500L / 2000L samt daglig prøvetagning.
  • Høst ved brug af Cuno-filtre og Millistack-filtre.
  • Perfusion ved brug af ATF.

Dit ansvarsområde vil omfatte forberedelse af produktionslokaler og produktionsanlæg før brug, oprydning og linjeskift efter brug samt deltagelse i kvalificering, vedligeholdelse og kalibrering af udstyr til opstrøms processen.

Sammen med teamet er du ansvarlig for levering af cellekulturer til yderligere forarbejdning i nedstrøms teamet og for at sikre batchdokumentation af høj kvalitet i tæt samarbejde med QA/QC.

Erfaring og kompetencer vi søger hos en kandidat;

  • Er en uddannet tekniker, helst en procesingeniør, med praktisk erfaring fra cellekultivering; hvis du har erfaring med kultivering af mammale celler, vil dette være en fordel.
  • Har erfaring fra arbejde i en GMP-reguleret produktion og overholdelse af skriftlige procedurer.
  • Har erfaring med procesoptimering.
  • Har interesse for vedligeholdelse af udstyr.
  • Har fremragende samarbejdsevner.
  • Evnen til at tale og skrive engelsk - du skal være indstillet på, at alle SOP'er er skrevet på engelsk

Som person har du en positiv indstilling og er fleksibel og nyder at påtage dig nye opgaver og ansvar. Du trives i et dynamisk miljø og kan håndtere usikkerheder. Du bliver en del af en arbejdsplads med 52 nationaliteter, så meget af din dagliggang foregår på engelsk.

Arbejdstider:

Du vil arbejde på et skiftehold med varierende mødetider i tidsrummet kl. 06.00-23.00, så du skal være i stand til at arbejde uden for normal arbejdstid. Derudover vil der forekomme weekendarbejde som bliver planlagt efter aftale med dig.

Vi behandler løbende ansøgninger, så derfor bedes du sende din ansøgning og Cv hurtigst muligt nedenfor.

Virksomheden

AGC Biologics (AGC) is a global Contract Development Manufacturing Organization (CDMO) with bio-manufacturing facilities in Europe, Japan, Italy and the USA. The company provides a comprehensive range of commercial and clinical cGMP biologics manufacturing services, from DNA to active pharmaceutical ingredient (API). The company’s team and approach are tailored to each of its client’s needs, whether turnkey manufacturing or sophisticated, stand-alone analytical, formulation and stability services.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.