Terminal medarbejder til nat- og aftenhold

Opslået: 12-02-2024, job nr. 187966

Er du på udkig efter et aktivt deltidsvikariat, hvor du selv har indflydelse på, hvornår du arbejder? Vi søger vikarer til pakkevirksomhed i Stilling.

Midtjylland
Vikariat
Deltid
16-02-2024
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Om jobbet

Vi tilbyder dig nu muligheden for at blive en del af et engageret team, der arbejder ihærdigt på at løfte standarden for en attraktiv arbejdsplads med god stemning og højt tempo. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af sortering af pakker fra pakkebånd. Der kan forekomme tunge løft, så du skal derfor være indstillet på, at der er tale om et fysisk krævende arbejde.

Vi søger vikarer, der kan arbejde aften, nat og morgen i hverdagene. Du har selv indflydelse på, hvornår du skal arbejde. Det er dertil vigtigt, at du til tider er fleksibel og kan træde til med kort varsel, da du også skal være med til at dække vagter ved sygdom og uforudset travlhed.

Arbejdstiden er hovedsageligt - mandag 00:30-08:00, tirsdag-fredag 4:00-10:00 samt 16:00-21:00. Virksomheden ligger i Stilling, derfor er det en stor fordel hvis du har bil eller bor i nærområdet.

For at blive ansat, skal man igennem et obligatorisk sikkerhedskursus.

Kurset afholdes:

Mandag d. 19. fra 08:00 – 16.30 & Tirsdag d. 20. fra 08:00 – 16:00

Kurset er en forudsætning for at man kan få jobbet og der er derfor krav om deltagelse. Kurset er lønnet.

Om dig

Du er en selvstændig og fleksibel medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden. Du er tilgængelig på telefonen og har mulighed for at møde ind med kort varsel. Du går effektivt til arbejdsopgaverne og sørger altid for, at kvaliteten er i top. Du skal være frisk på et fysisk aktivt arbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sorteringsarbejde, men det er ikke et krav. Derudover forventer vi, at du:

  • Kan begå dig på dansk både på skrift og i tale.
  • Kan møde på arbejde med kort varsel
  • Har en god fysik da der kan forekomme løft.
  • Er villig til at fremvise din straffeattest.
  • Reference fra tidligere job
  • Det er et krav, at man bærer sikkerhedssko, når man er på arbejde.

Praktisk info

Der skal bæres sikkerhedssko i terminalen. Sikkerhedssko skal selv medbringes.

Lønnen er 153,65 kr. i timen. Aftentillæg 18:00-23:00 på 42,33 kr. pr time og nattillæg 23:00-06:00 på 47,48 kr. pr time.

Vil du med på holdet?

Hvis ovenstående lyder interessant, så send dit CV og en ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden er en Danmarks førende pakkevirksomheder og leverer pakker til hele verden. De tilbyder et unikt og innovativt arbejdsmiljø.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.