Har du flair for robotanlæg og IT i en produktion?

Opslået: 05-01-2024, job nr. 187492

Ib Andresen Industri søger operatør til svejserobot – som samtidig har flair for IT-systemer og erfaring med div. processer i en produktion

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
29-01-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Andresen Industri A/S i Langeskov kan tilbyde et job på henholdsvis dag, aften eller nathold som operatør til svejserobot.

Opgaverne består i at betjene det automatiske svejserobotanlæg, lægge emner klar deri og fjerne dem igen efter behandling. Man skal samtidig overvåge processen og anlægget. Desuden vil du skulle stå for styring af maskinernes IT.

Arbejdsopgaverne omfatter derudover en del indstillings- og målingsarbejde samt andet forefaldende produktionsarbejde.

Hos Ib Andresen Industri kan du forvente en social arbejdsplads hvor der er en formel omgangstone og godt humør. Virksomheden har fokus på personalets trivsel og har derfor et godt renommé.

Du kan forvente at arbejde med følgende:

 • Overvågning og betjening af svejserobotanlæg, som svejser dele sammen.
 • Bearbejdelse og formgivning af emner.
 • Lægge emner klar i maskinen og tage fra.

I opstartsfasen, hvor der vil være oplæring på daghold, og vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven.

Dig som kandidat

Du trives med at tage et stort ansvar og arbejde selvstændigt, hvor du samtidig har lyst til at være en del af et stærkt hold. Du har gerne kendskab til robotanlæg. Derudover har det stor betydning for dig at være en del af et godt fællesskab og bidrager gerne med et positivt indspark og godt humør.

Det er derudover en stor fordel, hvis du har erfaring med at svejse - også hvis du ikke har certifikat. På sigt skal man dog tage et svejsecertifikat.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og selv tager ansvar på arbejdspladsen. Derudover skal du kunne trives i et miljø, hvor hverdagen til tider kan være hektisk, hvorfor det er vigtigt, at du besidder et skarpt falkeblik og kan holde tungen lige i munden.

Foruden er det altafgørende at du er en stabil og pligttro medarbejder, der sætter en ære i at levere at godt stykke arbejde hver gang. Omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen.

Derudover er det en fordel, hvis du har:

 • Erfaring for overvågning af robotanlæg
 • CNC-erfaring
 • Svejseerfaring
 • §17 certifikat
 • Truckcertifikat og kørekort B
 • Kran certifikat
 • Gerne erfaring med stål
 • IT-kendskab

Dette forventer vi af dig:

 • Kan dansk i skrift og tale

Praktisk info og proces

Daghold: kl. 06.54 – 15.00 mandag til torsdag + fredag kl. 06.54 – 14.00.

Aftenhold uge 1: mandag til torsdag kl. 14.54-23.06.

Aftenhold uge 2: mandag til torsdag kl. 14.54-23.06 fredag kl. 13.54-19.42.

Nat søndag til nat torsdag: kl. 23.00-07.00.

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Vikariat: Et vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette kandidat.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV. skriv meget gerne i din ansøgning hvilket arbejdsskift du søger til.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Virksomheden

Ib Andresen Industri har i mere end 50 år serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger. Deres mission er - og har altid været - at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet. Virksomheden lægger stor vægt på et højt niveau fra alle deres medarbejdere, foruden at man er indstillet med en holdånd, og en mentalitet med at løfte i flok, når behovet opstår. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil. Og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.