Engageret lagermedarbejder til aftenhold søges

Opslået: 22-12-2023, job nr. 187431

Har du truckcertifikat og erfaring med truckkørsel? og søger du et fuldtidsarbejde på aftenhold? Så har vi muligheden til dig i Langeskov.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
16-02-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Bliv en del af Ib Andresen Industri A/S

Vi mangler lige nu dig, som har erfaring med truckkørsel og generelt kendskab til lageropgaver i en nyetableret og moderne lagerhal.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et ambitiøst team, hvor god stemning og godt arbejdsmiljø danner rammerne for arbejdsdagen. Omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen, og din opgave bliver derfor at opretholde disse.

Ib Andresen Industri A/S i Langeskov er en virksomhed med et godt renommé, og du kan se frem til en god og social arbejdsplads.

Om jobbet

Der vil være et tæt samarbejde med produktionen, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være pluk/pak, af materialer og dele, ud fra pluklister, som skal findes frem og køres ind til produktionen. Derudover skal du tage imod de emner der kommer fra produktionen og sørge for, de kommer videre i processen enten på plads eller til forsendelse. Der vil blive leveret materiale ved porten hvor medarbejdere kan hente og sørge for sætte på plads.

Her er der tale om lange og brede emner, og det er derfor en forudsætning, at du er en rutineret truckfører og gerne har erfaring med lignende opgaver - heriblandt at læsse lastbiler sideværts og køre truck samt sideloader.

Du tilbydes en dynamisk og alsidig hverdag, og det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og tage et stort ansvar på arbejdspladsen.

Du kan forvente at arbejde med følgende:

 • Truckkørsel og kørsel af sideloader
 • Registrering af materialer/dele i deres IT-system.
 • Påpladslægning af materialer/dele
 • Registrering af materialer
 • Modtagelse og aflæsning af materialer

Dertil vil du også skulle være klar til at hjælpe til, hvor behovet skulle opstå.

I opstartsfasen vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven og relevante systemer.

Om dig

Du har en logistisk baggrund og har erfaring med IT. Du har lyst til at blive en del af et stærkt hold samt bidrage med dit gode humør og gå på mod. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med oprejst pande, er omstillingsparat og klar til at tage fat. Du har mulighed for at træde til – også med kort varsel. Derudover er du frisk på aktive og forskelligartede lageropgaver.

Ydermere ser vi gerne, at du:

 • Har truckcertifikat og kørekort B
 • Erfaring med sideloader
 • Har en baggrund som logistikmedarbejder eller lign.
 • Erfaring med lager/produktion
 • Kan fremvise en straffeattest

Dette forventer vi af dig:

 • Besidder grundforståelse for IT-systemer
 • Kan dansk i skrift og tale

Praktisk info og proces

Vikariat: Vikariat med mulighed for fastansættelse – med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstider:

Mandag til torsdag kl. 14.54-23.06 og hver anden fredag kl. 13.54-19.42

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV.

Virksomheden

Storleverandør indenfor stålløsninger. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil. Og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.