Produktionsmedarbejdere søges Ib Andresen Industri

Opslået: 11-12-2023, job nr. 187313

Er du ferm indenfor produktion eller montage og måske endda erfaring indenfor metal/stål branchen – så søger vi netop dig.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
29-01-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Bliv en del af Ib Andresen Industri

På dag-, aften- eller nathold søger vi produktionsmedarbejdere, som har kendskab til metalproduktion eller montageopgaver - dette er til både korte- og længerevarende vikariater ved Ib Andresen Industri A/S i Langeskov. Hvis du studerende eller har ekstra tid i hverdagen, så har vi også jobbet til dig, da der netop er tale om forskellige arbejdstider.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et ambitiøst team, hvor den gode stemning, et godt arbejdsmiljø og teamspirit danner rammerne for arbejdsdagen. Omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen og din opgave bliver derfor at opretholde disse.

Ib Andresen Industri A/S i Langeskov er en virksomhed med et godt renommé, så du kan se frem til en god og social arbejdsplads

Om jobbet

Arbejdsopgaverne afhænger af hvilket hold og hvilken afdeling du matcher, men det kan f.eks. bestå af montage opgaver, overvågning af produktionsmaskiner og pakkelinjer, måleopgaver, manuelle opgaver med brug af håndværktøj, bland andet slibe opgaver og andre generelle produktionsopgaver som manuelle ind- og udpakninger af emner.

Ib Andresen Industri tilbyder en hverdag hvor der er fart over feltet og hvor det samtidig forventes, at du kan arbejde selvstændigt og tage et stort ansvar på arbejdspladsen.

Du kan forvente at arbejde med følgende:

 • Montageopgaver
 • Overvågning af produktionsmaskiner og pakkelinjer.
 • Ind/udpakning af emner
 • Registrering af varer
 • Måleopgaver
 • Slibe opgaver

Dertil vil du også skulle være klar til at hjælpe til, hvor behovet skulle opstå.

I opstartsfasen vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven og relevante systemer.

Om dig

Du leder efter et job, hvor du kan benytte dig af dine kompetencer, og du leder efter en arbejdsplads, hvor du kan bidrage til den gode stemning med højt humør og gå på mod. Du er omstillingsparat, går til opgaverne med oprejst pande, og er frisk på at tage fat.

Derudover ser vi gerne at du ved behov, har mulighed for at træde til – også med kort varsel - og så er du frisk på aktive og forskellige produktionsopgaver.

Ydermere ser vi gerne, at du:

 • Kan bruge håndværktøj
 • Kan fremvise en straffeattest
 • Kan begå dig på dansk i tale og skrift.

Fordel hvis du også:

 • Har erfaring med CNC
 • §17 (§26) varmt arbejde

Praktisk info og proces

Vikariat: Der er tale om både kortvarig og langvarige vikariater ved Ib Andresen Industri A/S.

Arbejdstider:

Dag: 06:54-15:00 mandag til torsdag + fredag kl. 06:54-14:00.

Aften: 14:54-23:06 mandag til torsdag + hver anden fredag kl. 13:54-19:42.

Nat: 23:00 – 07:00 søndag - fredag.

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV.

Skriv gerne i dit ansøgning/CV hvilket hold du fungerer bedst til.

Virksomheden

Storleverandør indenfor stålløsninger. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil. Og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.