Engageret medarbejder til eftermiddagshold

Opslået: 20-11-2023, job nr. 187078

Leder du efter et fysisk job med mange timer, og søger du et job på lager i Odense? Så kig her!

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
01-12-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Vi tilbyder dig lige nu muligheden, for at blive en del af et ambitiøst og engageret team. Du vil komme til at arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser og indgå i et ungt og dynamisk team, hvor der bliver lagt stor vægt på trivsel.

Arbejdsopgaverne indebærer at tage imod varer, køre med pap, påpladslægge og andre ad hoc-opgaver hos Lemvigh-Müller. Det er produkter såsom kabeltromler, stikkontakter, lister, lysstofrør, ledninger m.m. samt afmåling af kabler, der tages imod og det vil være dit arbejde at få kørt pap ud fra lageret.

Der er tale om et fysisk arbejde, hvor du kommer til at bevæge dig meget, og hvor der kan forekomme en del løft. Der er tale om en stilling med arbejdstider mandag - fredag i tidsrummet 12.00-20.00, hvor du vil arbejde op til fuldtid.

Derudover skal du være indstillet på at få tilkaldevagter engang imellem.

Din profil

Som lagermedarbejder hos Lemvigh-Müller får du en vigtig rolle, da du bliver en central medspiller i forhold til at få puslespillet til at gå op, så ordrerne bliver leveret til kunderne i hele landet.

Derudover ser vi gerne, at:

  • Du kan lide fysisk arbejde og altid går engageret til dine arbejdsopgaver.
  • Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt.
  • Du er en stabil medarbejder og sætter en ære i at møde til tiden.
  • Du trives med struktur og overblik - også når tingene skal gå stærkt.
  • Du tager en aktiv og deltagende rolle i teamet.
  • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har truckkort - skriv derfor gerne i din ansøgning, hvis du har.

Arbejdstider og løn

Vi søger medarbejdere til ansættelse hurtigst muligt. Oplæringen foregår over fire dage - fra tirsdag til og med fredag i tidsrummet 12.00-20.00. Oplæringen er lønnet.

Vagterne ligger typisk i tidsrummet 12.00-20.00.

Lønnen er 124,12kr kr. i timen (inklusiv 7% i Fritvalgs Lønkonto). Derudover udbetales 8% i pension (efter 3 måneder).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Du kommer til at arbejde hos landets største stål- og teknikgrossist, hvor trivsel er i fokus. Lemvigh-Müller brænder for at skabe bedst muligt arbejdsmiljø med varierende opgaver og udviklingsmuligheder. Du vil være omringet af dedikerede medarbejdere og andre vikarer, der er en integreret del af virksomheden.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.