Sagsbehandler til Rigspolitiet

Opslået: 20-11-2023, job nr. 187077

Er du struktureret, systematisk og besidder et stort overblik? Trives du med at se bunken blive mindre? Så er du måske Rigspolitiet nye medarbejder!

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
04-12-2023

Jobbet
Som sagsbehandler hos Rigspolitiet vil du skulle arbejde med international informationsudveksling. Afdelingen er Danmarks SPOC (single point of contact) i forhold til efterlysninger og fremlysninger af effekter mv.

Al kommunikation til og fra politimyndigheder i udlandet sker herfra. Din primære opgave bliver sagsbehandling og journalisering inden for dette område.

Din profil
Vi ser gerne, at du har erfaring med kontorarbejde, således at du kender arbejdsgangene i forbindelse med journalisering og sagsbehandling. Du skal beherske dansk i skrift og tale, ligesom det er fordel hvis du behersker engelsk i skrift og tale.

Derudover forventer vi, at du:

  • har et øje for detaljen og er et udpræget ordensmenneske,
  • har lysten til at lære fra dine kolleger, tilegne dig ny viden og desuden arbejde selvstændigt, når du er kommet ind i opgaven og
  • har lyst til at indgå i et socialt kontormiljø med en hyggelig omgangstone blandt kolleger.

Det er desuden en fordel, hvis du kender til arbejdet hos Politiet og har arbejdet i et ESDH-system og journaliseringssystem fra tidligere. Dette er dog ikke et krav.

Det praktiske

Din arbejdsplads bliver hos Rigspolitiet på adressen Ejby Industrivej i Glostrup.

Arbejdstid: Arbejdstiden er mandag-fredag inden for normal kontortid.

Opstart er hurtigst muligt, så snart du er sikkerhedsgodkendt. Varigheden af vikariatet er 3-6 måneder – evt. med mulighed for forlængelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at denne sikkerhedsgodkendelse kan opretholdes under hele ansættelsen.

Vi tilbyder en attraktiv timeløn på 173 kr. + 7% i et overenskomstbaseret tillæg.

Moment varetager første del af ansættelsesprocessen, hvorefter der vil være personlig samtale hos Rigspolitiet, som det forventes, du kan deltage i.

Tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag, da vi hurtigt skal finde de vikarer, vi skal bruge.

Virksomheden

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed, der understøtter politikredsenes arbejde og koordinerer politiets indsats på landsplan.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.