Lagermedarbejder til virksomhed i Taastrup

Opslået: 21-09-2023, job nr. 186421

Står du og mangler et godt studiejob, hvor du selv kan være med til at planlægge dine vagter? Så se med her!

Hovedstaden
Vikariat
Deltid
15-10-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Vi søger lige nu medarbejdere til en stor IT-distributør beliggende i Taastrup. Er du studerende og ønsker at arbejde et par gange om ugen, eller søger du et supplerende job, så er du måske den rette kandidat.

Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team på et stort lager, hvor din primære arbejdsopgave består i at plukke og pakke varer hos en førende distributør af IT og forbrugerteknologi. Arbejdet bliver udført ved hjælp af en håndscanner og skubbevogn. Der vil i forbindelse med opstart være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne, så vi sikrer, at du er godt klædt på til at løse arbejdsopgaverne.

Du bliver en del af et fast vikar- og tilkaldekorps gennem Moment. Dine vagter vil blive planlagt ved hjælp af et onlinekalender-system, som du får adgang til via din profil på Moments hjemmeside. Du får som udgangspunkt kun vagter de dage du selv har ønsket - dog er det et krav, at du kan arbejde min. 2 gange ugentligt. Vagterne vil primært være tilkaldevagter, men der vil også komme mulighed for faste vagter på længere sigt.

Vi tilbyder

  • Fleksibel vagtplanlægning, hvor du selv er med til at bestemme, hvilke dage du vil arbejde.
  • Et uformelt, ungt og dynamisk arbejdsmiljø.
  • Et job hvor grundighed, detaljesans og effektivitet er i højsæde.

Din profil

Du holder af fysisk arbejde og går altid effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Det er også vigtigt, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og præcis, da der jævnligt er opfølgning og da du vil blive målt på disse områder.

Du har eventuelt erfaring med lagerarbejde eller andre fysiske jobs, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har den rette indstilling og går positivt og effektivt til opgaven.

Arbejdstider

Der vil være oplæring på daghold kl. 08:00-16.00. Herefter vil du udelukkende have vagter på aftenhold kl. 13:00-21:00.

Opstart er hurtigst muligt.

Grundlønnen er 131,65 kr. i timen. Tillæg mellem kl. 18-21 udgør 29,40 kr./timen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

x

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.