IT-supporter til Nordens største IT-leverandør

Opslået: 21-09-2023, job nr. 186414

Er du typen, der bliver motiveret af en hverdag, som du selv er med til at forme? Så læs mere her!

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
19-10-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

"Du kommer ind i en virksomhed med mange muligheder, hvor vi ønsker at skabe de bedste rammer for at være en god arbejdsplads. Du bliver derfor en del af et team, hvor trivsel, spændende arbejdsopgaver og udvikling er en del af helhedsoplevelsen," fortæller Michelle Nordberg, Manager, Operations Center.

IT-management, monitorering og troubleshooting i et nordisk setup

Som IT-supporter hos Atea kommer du til at arbejde med forskellige monitoreringssystemer, som fx Zabbix og ScienceLogic. Din vigtigste opgave bliver at supportere og overvåge Ateas kunder i både Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor teamet overvåger enheder som fx routere, switches og acces points med mulighed for ping og log investigation.

Synes du, at serverarbejde i form af disc extensions, SQL og administration af Active Directory er spændende og elsker du, at supportere server- og netværksteamet med fejlfinding og håndtering af nedbrud, skal du absolut læse videre.

Operations Center består af 17 dygtige medarbejdere – og Atea har vokseværk. Det er et team med et stærkt sammenhold, hvor man hjælpes ad og gør hinanden bedre hver eneste dag. Med 24/7-monitorering året rundt arbejder teamet i vagtrul med skiftende arbejdstider fordelt på dag, aften, nat og weekend – og der planlægges cirka 2 måneder frem ad gangen. Dog har du naturligvis mulighed for at bytte med dine kolleger ved behov.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andre bestå af:

  • Samarbejde tæt med Incident Managers på nedbrud, hvor du supplerer med dokumentation og rapportering
  • Stå for troubleshooting for vores kunder samt dine kolleger, hvortil du supporterer dem med relevante informationer eller løsninger
  • Sikre opdateringer af processer (artikler) gennem Knowledge Manager ud fra kundernes serviceaftaler
  • Løse diverse ad hoc-opgaver, herunder fx planned maintenance-tests.

Atea anvender ServiceNow som it-managementsystem og Teams i opgaveløsning og daglige kommunikation.

Serviceorienteret IT-profil, der er god til at tale med kunder

Vi forestiller os, at du kommer med en relevant IT-uddannelse, samt erhvervserfaring fra f.eks. troubleshooting, netværk og servere.

Vi håber derudover at:

  • Du har en ITIL-certificering eller erfaring med ITIL.
  • Du er den nysgerrige type, der sætter en ære i at holde dig opdateret på den nyeste viden inden for dit felt.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk, engelsk er Ateas koncernsprog.

Praktisk information:

Opstart: Hurtigst muligt.

Ansættelsens varighed er 3 måneder med mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Du vil være ansat på kontrakt igennem Moment, og vil derfor være omfattet HK-overenskomst i denne periode.

Lønnen er 173,34 kr. i timen, som består af en grundløn på 162 kr./timen plus 7% overenskomstbaseret løntillæg. Der er aften – og weekendtillæg.

Dine vagter kan ligge som følger:
Dagvagter kl. 7:30-15:30
Aftenvagter kl. 14:30-22:30
Natte – og weekendvagter kl. 22:00-08:00 og kl. 08:00-20:00

Da du kommer til at arbejde i et 24/7 rul, kommer du til at have skiftende vagter, som planlægges for ca. 2 måneder ad gangen. Du vil først få natte – og weekendvagter, når du er fuldt oplært, hvilket er forventeligt efter ca. 2 måneder.

Kontoret er beliggende på Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning afsted allerede i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Atea er meget mere end leverandør af it-produkter. Atea har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.