Montagemedarbejder til Skanderborg

Opslået: 18-09-2023, job nr. 186336

Vil du være med til at sikre vækst for en spændende virksomhed i Skanderborg? Vi søger dygtige elektronikmedarbejdere til en international virksomhed!

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
01-10-2023

Vil du være med til at sikre vækst for en spændende virksomhed i Skanderborg?

Vores kunde søger dygtige montagemedarbejder til en international elektronikvirksomhed, som oplever stor travlhed.

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart snarest mulig.

Virksomheden:

I dag eksporterer virksomheden til 80 lande rundt i verden og har høstet priser overalt for produkterne. Deres udvikling og produktion foregår i Skanderborg, hvor de også udvikler lydsystemer. Derudover stiller de ekstreme krav til kvaliteten og er højt certificeret. Denne kvalitet har ikke bare medført, at virksomheden er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan.

Jobbet:

Vi tilbyder dig nu forskellige arbejdsopgaver inden for elektronik, montage og samling. Vigtigst af alt er, at du er kvalitetsbevidst og meget gerne har erfaring indenfor elektronik eller montage.

Du vil opleve at få arbejdsopgaver såsom:

  • Montage af mindre komponenter
  • Kablesamling
  • Pasning af maskine
  • Pakke opgaver
  • Test

Din profil:

  • En fordel, hvis du har erfaring inden montage/produktion
  • Du er mødestabil
  • Du er vant til arbejde med dine hænder
  • Du sætter en ære i at levere høj kvalitet

Derudover er det en fordel at du har lod- og montage bevis, dette er dog ikke et krav.

Arbejdstid:

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 06.00 til 14.25 og fredag kl. 06.00 til 12.00.

Løn 155,96 kr./t. + 5 kr./t.

Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart snarest mulig.

Virksomheden

I dag eksporterer virksomheden til 80 lande rundt i verden og har høstet priser overalt for produkterne. Deres udvikling og produktion foregår i Skanderborg, hvor de udvikler lydsystemer. Derudover stiller de ekstreme krav til kvaliteten og er højt certificeret. Denne kvalitet har ikke bare medført, at virksomheden er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan, men også at DR-BYEN og BBC har valgt deres monitors til alle deres redigeringsrum.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.