Chauffør til Taastrup på nathold

Opslået: 18-09-2023, job nr. 186335

Er du på udkig efter et job, hvor du kan levere vare mens andre sover? Så har vi muligheden til dig hos Tjellesen Max Jenne i Taastrup.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
01-10-2023

Har du C-kørekort og kan starte snarest muligt? Så læs med her!

Jobbet:

Vi søger i øjeblikket en chauffør med C-kørekort til Taastrup, hvor chaufførarbejde (C-kørsel) med medicin vil være din primære arbejdsopgave. Du vil komme til at køre med en 18 pallers lastbil og/eller varevogn. Det er en fordel at kunne køre forvogn. Stillingen er en 4 dages uge og er med henblik på fastansættelse.

Om virksomheden
Vores kunde anses som en godkendt dansk lægemiddelgrosist, som sælger medicin mv. til danske apoteker og sygehusapoteker.

De kendetegnes ved, at der lægges vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere, så man er indstillet på at løfte i flok når behovet opstår. Det er en virksomhed med et godt renommé, hvor du kan se frem til en god og social arbejdsplads.

Afdelingen, som du bliver en del af, er kendetegnet ved at være uformel samt præget af god stemning. Du bliver en del af en travl hverdag og det er derfor altafgørende, at du kan arbejde selvstændigt og tage et stort medansvar på arbejdspladsen.

Deadlines er et centralt omdrejningspunkt i arbejdet, og du spiller derfor en afgørende rolle i at overholde disse.


Om dig:

Vi ser gerne, at du er udadvendt, proaktiv og imødekommende, da du er virksomhedens ansigt udadtil når du kommer ud til kunderne.

Derudover er det et krav, at du har:

  • C-kørekort
  • Gyldigt EU-kvalifikationsbevis
  • Gyldig tachografkort/førerkort
  • ADR-bevis
  • Kan starte hurtigst muligt.

Det er en fordel hvis du har erfaring med C-kørsel, men dette er ikke et krav.

Dertil vil du også skulle bistå løbende ad hoc-opgaver.

Du får oplæring, men ellers kommer du til at arbejde selvstændigt, hvorfor det er vigtigt at du har et godt overblik og masser af gå på mod.

Det praktiske

Stillingen er en 4 dages uge med arbejdstider, der ligger mellem kl. 22.00-09.00 og er med henblik på fastansættelse.

Grundlønnen er 164,9 kr.pr.time, dertil er der tillæg for nat: 89,25 kr.pr. time mellem kl. 21:00-04:00 og 46,2kr. mellem kl. 04.00-06.00 på hverdage.

Opstart er hurtigst muligt. Vi anbefaler dig derfor at sende os din ansøgning med det samme.

Virksomheden

Tjellesen Max Jenne A/S er en af to godkendte danske lægemiddelgrossister, der sælger medicin og andre varer til de danske apoteker og sygehusapoteker.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.