Senior Accountant til Monday Production I KBH

Posted: 12-09-2023, job nr. 186231

For Monday Production søger vi en Senior Accountant , der brænder for arbejdet med løn til en fastansættelse i København

Copenhagen
Fastansættelse
Full time
08-10-2023
Share
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

På vegne af Monday Production søger vi en Senior Accountant, der i samspil med det nuværende bogholderi, får ansvaret for bogholderiet. Du bliver i jobbet tilknyttet 2-3 danske selskaber, og vil i den forbindelse skulle arbejde med hele regnskabsfunktionen – herunder debitor, kreditor og finans. Dine opgaver vil af samme grund være alsidige, og du vil blandt andet få ansvaret for følgende:

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Lønadministration, herunder udarbejdelse af løn
  • Moms
  • Månedsafslutning
  • Supportfunktion til forretningen.

Monday Production har for nyligt implementeret BC365, hvorfor du i rollen får rig mulighed for at komme med forslag til fremtidige arbejdsgange.

Teamet du bliver en del af, består af 5 engagerede medarbejdere. Teamet er præget af en uformel tone, og der hersker en alle-hjælper-alle attitude på tværs. Du vil i stillingen referere direkte til den danske regnskabschef.

Din profil

Vi søger dig, der fra tidligere har erfaring fra en lignede stilling, og af samme grund ved at du trives i arbejdet med ovenstående opgaver.

Som medarbejder er du imødekommende, proaktiv og du forstår vigtigheden i at hjælpe til hvor der er behov. Vi forestiller os desuden, at du er selvkørende, og du har en struktureret tilgang til dit arbejde.

Derudover søger vi dig der:

  • Har en stærk systemforståelse
  • Behersker dansk og engelsk på skrift og i tale

Praktisk

Opstart i stillingen vil være hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os en ansøgning

Der er tale om en fastansættelse hos Monday Production.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Derudover er der mulighed for at arbejde hjemme, dette vil dog være efter aftale med nærmeste leder.

Du vil modtage en lønpakke efter kvalifikationer.

Kontoret er beliggende på Vermundsgade 40, 2100 København.

Vi gennemgår CV'er og ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

The company

Monday Media er et dansk tv- og filmproduktionsselskab, med sans for innovativ hiustoriefortælling på tværs af alle genre.

About Moment

Moment offers student, part-time and full-time jobs, and IT, finance, customer service and sales, warehouse and logistics jobs. We are one of Denmark's leading recruitment and temporary agencies, and as an employee through Moment you reach out to some of Denmark's most attractive companies. Moment handles the entire job process from application to employment, and you are therefore guaranteed a professional treatment through us. Read more about Moment here.