Lagermedarbejder søges til daghold i Langeskov

Opslået: 01-06-2023, job nr. 184694

Trives du på en truck, og har du erfaring med pluk og pakke opgaver på lager, så mangler vi dig til fuldtidsstilling på daghold ved Ib Andresen Industri A/S i Langeskov.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
07-06-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Bliv en del af Ib Andresen Industri

Til Ib Andresen Industri A/S i Langeskov søger vi lige nu dig som kan skifte mellem truckkørsel, og manuelle lager opgaver som pluk og pak til en fuldtidsstilling på dagholdet ved Ib Andresen Industri A/S. Det er en virksomhed med et godt renommé, og du kan se frem til en god og social arbejdsplads.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et ambitiøst team, hvor god stemning, godt arbejdsmiljø og teamspirit danner rammerne for arbejdsdagen. Omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen og din opgave bliver derfor at opretholde disse.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være pluk og pakke emnerne, pakke kit og gøre dem klar til forsendelse, foruden at du kommer til at bruge noget af dagen med truck kørsel. Her er der tale om lange og brede emner, og det er derfor en forudsætning, at du er en rutineret truckfører og gerne har erfaring med lignende opgaver. Derudover vil du få et tæt samarbejde med produktionen, og være en del af deres team.

Du tilbydes en dynamisk hverdag, og det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og tage et stort ansvar på arbejdspladsen.

Du kan forvente at arbejde med følgende:

 • Truckkørsel
 • Indgå i produktionsteamet
 • Ind/udpakning af emner
 • Pluk og pak opgaver
 • Pakning af færdige kit til kunder
 • Registrering af varer
 • Modtagelse og aflæsning af varer

Dertil vil du også skulle være klar til at hjælpe til, hvor behovet skulle opstå.

OBS. Ib Andresen Industri A/S er en del af Femern projektet, du skal derfor være indforstået med at du kan blive flyttet til en anden afdeling.

I opstartsfasen vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven og relevante systemer.

Om dig

Du er på udkig efter et dynamisk job, og har lyst til at blive en del af et stærkt hold samt bidrage med dit gode humør og gå på mod. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med oprejst pande, og at du er klar på at tage fat. Du har mulighed for at træde til – også med kort varsel - og så er du frisk på aktive og forskellige lageropgaver.

Ydermere ser vi gerne, at du:

 • Har truckcertifikat og kørekort B
 • Erfaring med lager opgaver
 • Er omstillingsparat og fleksibel
 • Gerne besidder erfaring fra stål/metal branchen, men ikke et krav
 • Kan fremvise en straffeattest
 • Kan begå dig på dansk.

Praktisk info og proces

Vikariat: Fast vikariat med henblik på fuldtidsstilling

Arbejdstider:

Dag: 06:54-15:00 mandag til torsdag + fredag kl. 06:54-14:00.

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV.

Virksomheden

Ib Andresen Industri har i mere end 50 år serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger. Deres mission er - og har altid været - at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet. Virksomheden lægger stor vægt på et højt niveau fra alle deres medarbejdere, foruden at man er indstillet med en holdånd, og en mentalitet med at løfte i flok, når behovet opstår. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.