Administrativ medarbejder til WFS

Opslået: 25-05-2023, job nr. 184577

Worldwide Flight Services søger dig der naturligt dribler administrative opgaver og vagtplanlægning i mål og nyder dialogen med dine kollegaer.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
04-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet:

Som administrativ medarbejder hos WFS, bliver det din fornemmeste opgave at bistå dine kollegaer med at sikre den daglige drift. Du kommer til at supportere afdelingen, der sidder med planlægning af vagter for dine næsten 100 kollegaer i warehouse. Dette betyder, at dine kerneopgaver bliver at:

  • Registrere ændringer i vagtplanen i excel.
  • Tage hånd om diverse mailbokse.
  • Registrere sygemeldinger i vagtplan, samt at finde erstatning.
  • Notere sygelog og bemandingslog.
  • Varetage daglig dialog med kollegaer i skrift og tale.

Hos WFS vil du blive en del af et team på 4 (inklusiv dig). Din faglige gang vil være på kontoret nær lufthavnen. Det kan til tider være et travlt miljø, med mange leverandører og kollegaer rundt om på kontoret.

Er du vores nye medarbejder?

Vi forestiller os, at du har opnået erfaring fra en lignede stilling og at du stortrives i arbejdet med administrative opgaver, og i særdeleshed nyder at arbejde i Excel. Hvis du har erfaring med vagtplanlægning, betragtes det som en fordel.

Som person er du selvstændig og du går op i detaljen. Derudover søger vi dig, der har lyst til at tage fra og kan holde overblikket, når der er mange bolde i luften.


Vi ser gerne at du:

  • Har erfaring fra lignende stilling.
  • Stortrives i Excel, da dette bliver dit primære arbejdsredskab.
  • Trives med at have dialog med mange forskellige kollegaer.
  • Er detaljeorienteret, struktureret og kan bevare det store overblik.
  • Er typen der kan tage selvstændige beslutninger, samt agere proaktivt.

Vigtigst er, at du som medarbejder sætter en ære i at udføre et arbejde af høj kvalitet, samt at du er proaktiv og løsningsorienteret.

Praktisk information

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt.

Periode: 3 måneder med mulighed for fastansættelse.

Arbejdstider: 08:00 – 16:00 med mulighed for fleksibilitet når du er landet i din rolle.

Lokation: Kystvejen 32, 2770 Kastrup

Du bliver ansat gennem Moment i perioden, og lønpakken består af en attraktiv månedsløb på 29.960 kr. på HK´s overenskomst, som består af en grundløn på 28.000 kr. + et overenskomstbestemt tillæg på 7%.

Interesseret?

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted nu!

Virksomheden

Worldwide Flight Services (WFS) is a member of the SATS Group. It is a global air cargo logistics leader and best in class ground handling partner.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.