Deltids lagermedarbejdere søges til Sanistål

Opslået: 26-05-2023, job nr. 184570

Har du et drive der siger spar 2, og er du klar til at give den gas med et aktivt/fysisk deltidsarbejde som lagermedarbejder ved Sanistål i Billund? Søg ej mere, jobbet er her

Sønderjylland
Vikariat
Deltid
23-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Trænger du til lidt variation i hverdagen, hvor du får lov til at bruge dine superpowers, og leder du efter et job, hvor du selv kan skrue op og ned i timer uge for uge? Så har vi en god mulighed til dig i Billund.

Hos Saniståls Centrallager mangler de deltidsmedarbejdere, der er klar på at tage fat og er fleksible ift. Arbejdsopgaverne og mødetiderne.

Som en del af teamet bliver du en del af en virksomhed, hvor højt humør, glade medarbejdere og fornøjede kunder danner rammerne for arbejdet. Kvalitet, effektivitet og stabilitet er et centralt omdrejningspunkt i arbejdet, og du spiller derfor en afgørende rolle i at bevare dette.

Dine opgaver

Der er tale om et fysisk manuelt arbejde, hvor du vil blive tilknyttet virksomhedens ekspedition. De primære arbejdsopgaver er at flytte varer fra automaten til forsendelsen evt. ved hjælp af en el-hund, samt scanne og registrere pakker i systemet ved hjælp af en computer. Der vil forekomme nogle løft på omkring 12-15 kg. Denne rette kandidat er indstillet på at arbejde med alle former for lageropgaver og forefaldende arbejde.

Arbejdsopgaverne opsummeret:

  • Klargøring af pakker til forsendelse
  • Ompakning af pakker
  • Varemodtagelse
  • Scanne pakker.

Din profil

Vi forventer, at du har mod på at arbejde i et dynamisk miljø, samt kan se dig selv i stillingen i minimum 6 mdr. og gerne længere.

Som person er du grundig, flittig og engageret i de ting du foretager dig og kan lide fysisk arbejde. Du besidder et positivt og smilende sind, har gå-på-mod, er frisk og kan lide at arbejde i et højt tempo.

Det er vigtigt, at du sætter en ære i at hjælpe andre, samtidig med at du tager ansvaret for, at dine egne opgaver bliver løst.

Afslutningsvis ser vi gerne, at du:

  • Kan begå dig på dansk i tale såvel som på skrift.
  • Er en mødestabil medarbejder, der går op i at møde til tiden.
  • Er fortrolig med IT og computer.

Hvis du har erfaring inden for lagerarbejde, er det naturligvis en fordel, men det er dog ikke et krav - Du vil modtage den nødvendige oplæring, så du er godt klædt på til at udføre arbejdsopgaverne.

Det praktiske

Arbejdstider: Da der er tale om et deltidsarbejde, vil dine vagter blive fordelt i tidsrummet mandag til torsdag kl. 15:00-20:30 og fredag kl. 15:00-19:00. Vi forventer, at du kan tage minimum 2-3 vagter om ugen.

Der er løbende mulighed for at tage flere vagter og dermed også få flere timer, hvis man ønsker dette.

Lokation: Bemærk, at det kan være svært at komme frem med offentlig transport til Sanistål i Billund. Du bedes derfor undersøge grundigt, hvilke muligheder der er for transport, inden du søger jobbet.

Løn og evt. tillæg er 143,86 kr./t + aftentillæg fra kl. 18.00 på 38,00 kr./timen

Der er opstart hurtigst muligt.

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Sanistål er en værdiskabende forretningspartner til byggeri og industri. Sanistål tilbyder et komplet produktsortiment af høj kvalitet fra markedets førende producenter. Hos Sanistål er de 1.600 medarbejdere og Sanistål-koncernen én stor international familie. Udover et landsdækkende butiksnet i Danmark, er Sanistål også repræsenteret i Baltikum, Tyskland og Polen. Hos Sanistål får du alt inden for VVS og VA.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.