Webshopmedarbejdere til Matas Webshop i Humlebæk

Opslået: 17-05-2023, job nr. 184381

Vil du med på holdet hos Matas' webshop i Humlebæk? Vi søger engagerede medarbejdere som kan se sig selv i jobbet resten af året

Sjælland
Vikariat
Deltid
30-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Om jobbet:


Som en del af holdet får du en central rolle i at afdelingens daglige målsætninger bliver opnået. Dagligdagen vil derfor byde på aktive opgaver i højt tempo, hvor du i fællesskab med dine kollegaer løfter opgaverne. Det er derfor vigtigt, at du er åben og fleksibel overfor alle typer arbejdsopgaver. Præcision og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen, og din opgave bliver derfor at opretholde disse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at plukke og pakke ordrer, som landets kunder bestiller online. Konkret skal du ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt er blevet plukket og pakket korrekt, inden kundernes ordrer forlader webshoppen. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet. I mindre travle perioder, kan der forekomme andre ad-hoc-opgaver i afdelingen

Den ideelle til jobbet:

For at blive en del af holdet hos Matas ser vi gerne, at du har en god ordenssans og går grundigt til værks i dit arbejde. Rutineprægede opgaver er lige dig, og du forstår vigtigheden af stabilitet samt kan holde det kølige overblik, selv når tempoet går højt. Du kan lægge min. 3 vagtønsker om ugen, specielt om mandagen og fredagen. For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne arbejde op til fuldtid i uge 26 samt uge 47 (Black Friday uge), samt arbejde deltid fra uge 27-32 (sommerferien). Vi ser gerne, at du også kan arbejde d. 08/6, 9/6, 10/6, 11/6, og 12/6. Derudover forventes der, at du kan se dig selv i stillingen indtil slutningen af 2023.
Du bedes tjekke op på datoerne inden du søger stillingen.

Det praktiske:

 • Arbejdstid: Mandag til fredag i tidsrummet 07.00-20.00. Man opretter selv vagtønsker i det tidsrum man ønsker (dog min. 3 om ugen). Lørdag fra 08:00-15:30 og søndag fra 08.00-16.00. Du vil få tildelt både faste- og tilkaldevagter.
  • Arbejdslokation: Kromosevej 7, 3050 Humlebæk
   Matas’ webshop ligger 3,5 kilometer fra Humlebæk Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

  • Oplæring: 2 dage i træk (uge 24)
  • Ansættelsesvarighed: Slutningen af året (2023)
  • Løn: 137,40 kr (inkl. grundløn på 128,42 kr. + 7% i fritvalgsordning)

  Søg jobbet i dag

  Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Virksomheden

  Matas er én af landets førende butikskæder, som både forhandler varer i butikker og online. Du vil komme til at arbejde for deres webshop, hvor du skal være med til at sikre, at kunderne får deres produkter og en god oplevelse med deres onlinekøb.

  Om Moment

  Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.