Produktionsmedarbejdere til AVK International

Opslået: 11-05-2023, job nr. 184259

Kunne du tænke dig at blive en del af en stor metalvirksomhed? Vi søger produktionsmedarbejdere til AVK International A/S - Smedeskovvej i Galten. Læs mere her.

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
11-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Til AVK International A/S søger vi motiverede produktionsmedarbejdere til aftenhold. Virksomheden producerer ventiler og brandhaner. De ligger vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere, og at man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår. Du vil blive en del af en stor virksomhed, hvor der sættes pris på et godt fællesskab, en fri omgangstone og en god stemning blandt medarbejderne.

Arbejdet går ud på at overfladebehandle komponenter med epoxymaling. Derudover er der ophængning og afdækning af emner samt pakke og afsendelse. Der er strenge krav til kvalitet, så det er vigtigt, at du går op i at levere et godt stykke arbejde. Til rette kandidat vil det være med henblik på fastansættelse.

Den ideelle til jobbet

Vi søger dig, der er grundig i dit arbejde og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du sætter en ære i at møde til tiden og at gøre et godt stykke arbejde. Vi forestiller, at du har hænderne godt skruet på og er god til at arbejde selvstændigt. Du er engageret, lærenem og vant til fysisk arbejde. Du har gerne erfaring fra lignende arbejde eller produktion.

Vi forventer derudover at du:

  • Kan se dig selv i denne stilling over en længere periode,
  • Er mødestabil
  • Taler og forstår dansk
  • Kan starte hurtigst muligt

Det praktiske

Arbejdstider er mandag-tirsdag: 14:40-00:15 og onsdag-torsdag: 14:40-22:45.

Der vil være oplæring på daghold.

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden producerer ventiler og brandhaner. De ønsker at udvikle produkter, der gør en forskel både nu og i fremtiden. For eksempel produkter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild, og produkter, som giver de mest omkostningseffektive løsninger for vores samarbejdspartnere på lang sigt.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.