Kvalificerede lagermedarbejdere til Kolding

Opslået: 27-03-2023, job nr. 183173

Kan du se dig selv i et aktivt lagerjob og som en del af et dynamisk team? Så er denne fuldtidsstilling hos Lemvigh-Müller i Kolding lige noget for dig.

Midtjylland | Sønderjylland
Vikariat
Fuldtid
17-04-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Til Lemvigh-Müller i Kolding søger vi lige nu selvkørende lagermedarbejdere til en hverdag med gang i. Der er tale om en fuldtidsstilling lige præcis til dig. Du vil i dette job blive en del af et særdeles topprofessionelt team på et moderne lager, hvor tingende oftest går stærkt.

Du vil sammen med dit team, bestående af erfarne og passionerede lagermedarbejdere, få ansvar for lagerets forskellige afdelinger (dette afhænger af Lemvigh-Müllers behov, og hvor du passer ind). Derfor er præcision, overblik og fokus nogle af de kompetencer, der skal være implicit i din arbejdsindsats og mindset.

Dine arbejdstider vil være faste mandag til fredag, og du skal varetage arbejdsopgaver primært indenfor pluk og pak, modtagelse af varer, klargøring til forsendelse og påpladslægning.

Derudover kan der forekomme opgaver indenfor registrering og sortering af varer, forfaldent lagerarbejde samt ad hoc, - med andre ord vil du få mange kasketter på i denne rolle. Det skal derfor ligge dig naturligt at være omstillingsparat og villig til at give en hjælpende hånd, hvor der er behov.

Dig som den ideelle profil

For at du kan få succes i jobbet, ser vi gerne, at du holder af fysisk arbejde, tungere løft og at du trives i et aktivt miljø, hvor det går stærkt, og hvor præcision er en nødvendighed.

· Du føler dig tryg i at arbejde med tal og har en grundig tilgang til dine arbejdsopgaver.

· Du har erfaring med lager indenfor bl.a. pakning.

· Derudover er det af stor vigtighed, at du er mødestabil, samt at du kan se dig selv i jobbet i minimum ét år og helst længere.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående og har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med gode medarbejderforhold, en lækker kantineordning, godt arbejdsmiljø og god stemning, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Arbejdstider & løn

Arbejdstiderne er fordelt i tidsrummet mandag til torsdag kl. 11:00 til 20:00 og fredag kl. 11:30 til 18:00.

Lokation: Bemærk, Lemvigh-Müller ligger blot 8 km fra Kolding C, men det kan være svært/tage sin tid at komme frem med offentlig transport. Du bedes derfor undersøge grundigt, hvilke muligheder der er for transport, inden du søger jobbet.

Ansøg allerede i dag

Vi ansætter løbende med opstart hurtigst muligt - så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Lemvigh-Müller er én af de førende grossister indenfor værktøj og VVS-artikler i Danmark og leverer til hele verden. De har forskellige lager fordelt i hele landet samt fysiske butikker. Som lagermedarbejder hos Lemvigh-Müller bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer. God trivsel og gode arbejdsforhold er blot et par af de parametre, som kendetegner Lemvigh-Müller som arbejdsplads.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.