Produktionsmedarbejder til fødevarevirksomhed FAST

Opslået: 17-03-2023, job nr. 182944

Er du fysisk robust og har du produktionserfaring? Så har vi jobbet til dig!

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
02-04-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

For en større fødevarevirksomhed, beliggende i udkanten af Odense, søger vi en afvejer til at indgå i fødevareproduktionen. Stillingen er på dagholdet med henblik på fastansættelse.

Opstart er snarest mulig.

Om Jobbet / Virksomheden

For vores kunde søger vi en energisk og fysisk robust afvejer, der skal indgå i et team i en større fødevarevirksomhed. Du kommer til at arbejde med klassisk produktionsarbejde inden for fødevarer, hvoraf du vil stå med ansvaret for at afveje alle ingredienser til produktionen. Arbejdet er fysisk, da mængderne er i en større skala. Dette vil også indebære tungere løft. Du kommer også til at arbejde selvstændigt med dine opgaver

Du bliver en del af en spændende virksomhed med rigtig gode kolleger, hvor der er en uformel omgangstone og de sætter det gode arbejdsmiljø i højsæde.

Om dig

For os er det altafgørende, at du er en god medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden. Det er også vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Dit høje humør smitter af på dine kollegaer, og du er altid klar på at give en hånd med.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan læse og forstå en opskrift på dansk
  • Har erfaring inden for produktionsarbejde
  • Du er fysisk robust
  • Du er mødestabil
  • Er vellidt blandt kollegaer

Arbejdstid og løn

Vi søger en til daghold med opstart snarest mulig og med henblik på fastansættelse.

Arbejdstiden varierer mellem tre intervaller. Dvs. at du skal kunne arbejde på alle tre tidspunkter, da dette ikke er valgfrit.

Tidsrummende er som følge: 05.00 til 13.00, 07.00 til 15.00 og 09.00 til 17.00.

Lønnen er 149,69 kr./t.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Dorthe Holmberg, tlf. 22157156 for en uforpligtende snak.

Virksomheden

Virksomheden er den dansk fødevarevirksomhed, der producerer produkter i gourmetklassen.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.