Køkkenassistent til fødevarevirksomhed / aften

Opslået: 17-03-2023, job nr. 182943

Har du erfaring som kok/cater/køkkenassistent eller lignende og brænder for dit fag, så læs videre her.

Fyn Øer
Fastansættelse
Fuldtid
26-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

For fødevarevirksomhed i Fåborg-/Midtfyn Kommune søger vi en kok/ cater / køkkenassistent eller lignende. Stillingen er en fast stilling (try-and-hire). Stillingen er på aftenholdet (se under arbejdstider og løn)

Om Jobbet / Virksomheden

Virksomheden producerer færdigretter til dagligvarebutikker, og til deres køkken, søger de en kok/cater eller lign. til at indgå i produktionen af færdigretter, der fremstilles af gode råvarer. Du vil sammen med en kollega være den der producerer retterne – naturligvis med hjælp fra alle dine øvrige kolleger i produktionen.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med rigtig gode kolleger, hvor der er en uformel omgangstone og de sætter det gode arbejdsmiljø i højsæde.

Om dig

Du har en baggrund som f.eks. kok, cater, køkkenassistent eller lignende, og har god erfaring med at arbejde med at lave mad. Du sætter en ære i, at kvaliteten skal være i top, og du arbejder med stor passion også selvom det er de samme retter, der skal fremstilles hver dag. Du er heller ikke bange for at gå forrest.

For os er det altafgørende, at du er en god medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden. Det er også vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Dit høje humør smitter af på dine kollegaer, og du er altid klar på at give en hånd med.

Derudover forventer vi, at du:

  • Behersker dansk i skrift og tale.
  • Du er fysisk robust.
  • Du er mødestabil og indstillet på arbejdstiderne.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiderne er på aftenholdet og ligger mandag til fredag i tidsrummet der kan variere imellem at ligge både fra kl. 10-18 og kl. 12-20 og kl. 14-22.

Lønnen er efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Dorthe Holmberg, tlf. 22157156 for en uforpligtende snak.

Virksomheden

Virksomheden er den dansk fødevarevirksomhed, der producerer producerer mejeriprodukter i gourmetklassen.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.