Energiske truckførere til Storkøbenhavn

Opslået: 17-03-2023, job nr. 182942

Vores kunder har travlt, og vi søger derfor vikarer med truckcertifikat til korte og længerevarende vikariater.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
08-09-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Vores kunder løber stærkt lige nu!

Vi søger engagerede medarbejdere, der er klar på en varieret hverdag med nye udfordringer. Er du på udkig efter et dynamisk job, og kunne du tænke dig at blive en del af et team med gode kollegaer og højt humør? Så er Moments vikarkorps lige noget for dig.

Som en del af vikarkorpset vil du blive tilbudt jobs hos attraktive virksomheder beliggende i Storkøbenhavn. Det er helt op til dig hvilke jobs du vælger at takke ja til, men fælles for alle jobs er dog, at arbejdstiderne er fleksible. Du bestemmer derfor helt selv om du vil have få eller mange timer, om det skal være på dag-, aften eller nathold.

Dine arbejdsopgaver kan variere, men vil primært bestå af:

- Pluk og pak

- Truckkørsel

- Sorteringsopgaver

- Produktionsopgaver

- Containertømning

Din profil

For at komme med ombord ser vi gerne, at du er fleksibel og omstillingsparat. Det vigtigste er, at du går til opgaverne med oprejst pande, og at du er klar på at tage fat. Du har mulighed for at træde til – også med kort varsel, og så er du frisk på aktive og forskelligartede lageropgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

- Har truckcertifikat og/eller stablerkort og god erfaring.

- Kan tale og forstå dansk.

- Er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden.

- Kan fremvise en straffeattest.

Opstart og arbejdstider

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Dine arbejdstider kan være skiftende alt indenfor dag-, aften eller natarbejde. Du kan forvente at blive kontaktet de dage, hvor du har markeret i vores system, at du er til rådighed.

Interesseret?

Hvis det lyder som noget for dig at blive en del af et vikarkorps, så send os endelig et par ord om dig selv, og hvorfor du gerne vil være en del af vores korps.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.