Friske lagermedarbejdere (tilkaldevikarer)

Opslået: 17-03-2023, job nr. 182941

Har du lyst til at blive en del af Raasdal, hvor der er højt til loftet, en god omgangstone og et fantastisk arbejdsmiljø - så læs med hér.

Sjælland
Vikariat
Deltid
31-03-2023

Friske lagermedarbejdere (kun tilkaldevikarer) til Sorø

Jobbet

Vi søger friske tilkaldevikarer til pakning af ordrer fra deres webshop. Din opgave bliver primært at pakke de varer, som kunderne bestiller online på webshoppen. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, der prioriterer et godt fællesskab, og hvor der er god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne på lageret.

Som tilkaldevikar indgår du i Raasdals faste team, og kan blive kaldt ind ved ekstra behov, ferieafløsning m.v.

Din profil

Du trives med et aktivt og fysisk arbejde og går engageret til dine arbejdsopgaver. Du har sans for detaljen, og du sætter en ære i at pakke dine ordrer forsvarligt og korrekt ned, så du ved, at kunderne modtager de rette varer uden skrammer. Det er afgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der er klar på at tage fat, hvor der er behov.

Vi forventer, at du:

  • Går til opgaverne med et åbent sind
  • Er mødestabil og fleksibel
  • Kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og struktureret

· En fordel at du taler og forstår engelsk.

Alt det praktiske

Transport:

Inden du søger stillingen, vil vi anbefale dig at undersøge dine transportmuligheder, da webshoppen er placeret i Sorø. Der er enkelte busforbindelser som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden ligger fra kl. 08:00 – 16:00. Du vil få tildelt tilkaldevagter, og du skal derfor være indstillet på at træde til med kort varsel.

Der er en timeløn på 140 kr.

Virksomheden

Raasdal Trading ApS er en e-handelsvirksomhed med mange års erfaring med salg af elektronik på B2C markedet. Raasdal Trading ApS består af brands og hjemmesider som Ice-shop, Cinema-shop, Lumeri, Nexuscctv, Nexsmart og Onyx Cookware. De er repræsentative i alle Nordiske lande og store dele af Europa

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.