Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Opslået: 14-03-2023, job nr. 182857

Vi søger medarbejdere på dagholdet til Unisports lager nær Køge. Vil du med på holdet? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Sjælland
Vikariat
Deltid
17-04-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til pluk og pak afdelingen. Du vil blive en vigtig spiller, hvor dit ansvar er at plukke og pakke webshopordrer på lageret, der bestilles af Unisports kunder. Du skal derfor trives med en aktiv arbejdsdag, hvor du får gået dine 10.000 skridt. Unisport vil være de bedste til at hjælpe deres kunder, hvorfor der er travlt og mange deadlines. Til gengæld har de det altid sjovt sammen på arbejde.

Der vil i forbindelse med opstart være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne.

Din profil

Du har masser af energi og er ikke bange for at tage fat. Du går altid effektivt samt engageret til dine arbejdsopgaver. Du er på udkig efter et deltidsarbejde, hvor vagterne primært er fra søndag-onsdag. Du skal trives med at arbejde effektivt og kunne navigere i nogle travle arbejdsdage, hvor din energi og gå-på-mod skinner igennem.

Vi ser gerne, at du har erfaring med lagerarbejde. Vigtigst er det, at du har den rette indstilling og kan arbejde både effektivt og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Som person er du grundig, har et godt overblik og er engageret i de ting, du foretager dig.

Det praktiske

Opstart:

Hurtigst muligt.

Arbejdstider:

Mandag-onsdag fra kl. 07.00-15.00

Søndag fra kl. 08.00-16.00

Der vil være mulighed for at byde ind på flere vagter i perioder.

Løn:
Løn efter gældende overenskomst.

Transport:

Unisports lager ligger ca. 3,5 kilometer fra Køge Nord Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi afholde et telefonisk interview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet.

Vi kontakter løbende kandidater, så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag – vi sidder klar til at lære dig at kende!

Virksomheden

Unisport er en dansk virksomhed, som sælger fodboldudstyr og sportsmode. Unisport blev stiftet i 1995 og startede ud med at sælge fodboldtrøjer fra hele verdenen. Siden da har Unisport udvidet sit sortiment med fodboldstøvler, fodboldgear og sportsmode.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.