Lagermedarbejder til varemodtagelsen hos Unisport

Opslået: 14-03-2023, job nr. 182856

Vi søger en medarbejder til Unisports lager nær Køge. Trives du med aftenarbejde? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
28-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Som lagermedarbejder hos Unisport, vil dit ansvar blive at tage imod de nye varer, som kommer ind på lageret. Der er tale om et fysisk, manuelt arbejde, hvor du vil blive tilknyttet Unisports varemodtagelse.
Arbejdsopgaverne består af pallevarer, køre rundt på en Elhund (kræver ikke certifikat), samt at rykke varer fra et sted til et andet. Derudover vil der være opgaver som at pakke varer ud samt scanne og registrere pakker i systemet ved hjælp af en computer.

Der vil i forbindelse med opstart være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne.

Din profil

Du trives med aftenarbejde og er ikke bange for at tage fat. Vi ser gerne, at du har erfaring med lagerarbejde. Vigtigst er det, at du har den rette indstilling og kan arbejde både effektivt og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Som person er du grundig, har et godt overblik og er engageret i de ting, du foretager dig. Derudover trives du i en travl hverdag med deadlines.

Det praktiske

Opstart:

Hurtigst muligt.

Arbejdstider:

Aftenhold: mandag-fredag fra kl. 15.00-23.00.

Oplæringen vil foregå på dagholdet fra 07.00-15.00 indtil du er selvkørende.

Løn:

Løn er efter gældende overenskomst.

Transport:

Unisports lager ligger ca. 3,5 kilometer fra Køge Nord Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi afholde et telefonisk interview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet.

Vi kontakter løbende kandidater, så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag – vi sidder klar til at lære dig at kende!

Virksomheden

Unisport er en dansk virksomhed, som sælger fodboldudstyr og sportsmode. Unisport blev stiftet i 1995 og startede ud med at sælge fodboldtrøjer fra hele verdenen. Siden da har Unisport udvidet sit sortiment med fodboldstøvler, fodboldgear og sportsmode.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.