Skadeservicemedarbejder til virksomhed i Vejle

Opslået: 09-03-2023, job nr. 182771

Er du ferm med dine hænder, og kan du bruge værktøj, måske lidt erfaring indenfor industrirengøring? Så er det lige præcis dig vi mangler.

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
31-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Vi tilbyder dig lige nu muligheden for at arbejde for en af Nordens førende indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice.

Som kommende skadeservicemedarbejder i virksomheden bliver du en del af fællesskabet fra dag 1, hvor der er højt humør, smilende medarbejdere og fri omgangstone.

Din hverdag hos virksomheden vil bestå af forskelligartet opgaver indenfor skadeservice som f.eks. brand, vand- og stormskader, du skal derfor være klar på at blive beskidt, men også at kunne omstille dig.

Dine opgaver

Arbejdsdagen bringer forskellige arbejdsopgaver med sig som f.eks. industrirengøring, afdækning/oprydning efter indbrud, nedbrydning og højderengøring. Vi ser derfor gerne at du besidder erfaring fra lignende, dette er dog ikke et krav, så længe du har hænderne skruet rigtig på.

Opgaverne opsummeret:

  • Rengøring og sanering på skadestedet.
  • Afdækning og oprydning efter f.eks. indbrud eller brand.
  • Nedbrydning og renovering af bygningsdele på skadested.

Hvem er du?

For at du får succes i jobbet, er det vigtigt du er udadvendt og samarbejdsorienteret. Struktur er vigtig for dig, foruden at du trives i et til tider, hektisk og travlt arbejdsmiljø.

Du har gode kommunikationsevner og er serviceminded, da du dagligt vil skulle være i dialog med mange forskellige mennesker ifm. De forskellige opgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

- Har erfaring fra tilsvarende stilling.

- Har håndværksmæssig baggrund, f.eks. tømrer, men dette er ikke et krav.

- Er glad for fysisk arbejde, da jobbet er fysisk krævende.

- Kan fremvise straffeattest.

- Er IT- kyndig.

- Du har kørekort B.

- Kan se dig i jobbet i fremtiden - mulighed for uddannelse.

Det praktiske:

Lokation: Virksomhed i Vejle

Opstart: Hurtigst muligt

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende.

Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

En af Nordens førende virksomheder inden for skadesservice, industri- og ejendomsservice

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.