Account Manager til Moment I KBH

Opslået: 15-05-2023, job nr. 182687

Går du efter at gøre karriere indenfor salg, så er der en mulighed for dette netop her!

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
15-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Stillingen som Account Manager

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Vi er Moment og vi søger nu Danmarks (kommende) bedste Account Manager til at blive en del af vores dygtige salgsteam i København.

Som Account Manager får du ansvaret for en mindre eksisterende portefølje af købende kunder på Sjælland, som du skal vedligeholde og udvikle. Derudover vil du have et stort fokus på newbizz-aktiviteter, hvor du selv skal være med til at sætte retningen. Vi har værktøjerne, referencerne og indsigten i markedet – så vi skal nok hjælpe dig på vej. Kommer du selv med et netværk eller et kendskab til en bestemt branche, er det kun en fordel. Du bliver en del af segmentet Moment Office, hvor vi sælger rekrutteringer og vikarydelser til både det private og det offentlige. Det kan være profiler indenfor økonomi, jura, ledelse, marketing, kundeservice, finans, salg, administrativt, kontor, IT og andet – kort sagt: Alt indenfor kontor og administration.

Som vores nye Account Manager kommer du til at referere til en af Moments mest erfarne sælgere – nemlig vores Sales Manager Søren Schelde Monberg, som har været en del af Moment de sidste 9 år. Søren vil sørge for at tilrettelægge et oplærings- og mentorforløb, så i sammen kan nå målet om at gøre dig til Key Account Manager indenfor de næste 12 måneder!

Vi leder efter dig, som…

… har minimum 1-2 års erfaring med salg. Meget af din kundeaktivitet vil være over telefonen, så det er en stor fordel hvis du har siddet med B2B-salg over telefonen. Har du også erfaring med afholdelse af fysiske møder, er vi naturligvis positive stemt overfor det.

Derudover:

  • Er dit drive vigtigt og altafgørende for at blive en succes.
  • Skal du være ambitiøs på egne vegne og selvmotiverende i forhold til at nå dine mål.
  • Skal dine resultater bekræfte, at du er tæt på Danmarks største talent indenfor salg
  • Er du også en teamplayer og formår at indgå i et team, hvor i sammen skal sikre vores position i markedet
  • Behersker du både dansk og engelsk, i tale og på skrift.

I forbindelse med ansættelse skal du kunne fremvise straffeattest.

Det praktiske

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere om den, så tøv ikke med at række ud til Søren Schelde Monberg på telefon 33432697 eller via LinkedIn her.

Du vil arbejde ud fra vores hovedkontor på Vester Farimagsgade 15, hvor arbejdstiden er mandag-fredag i tidsrummet 8-17.

Lønpakken vil bestå af en fast konkurrencedygtig månedsløn samt en attraktiv bonusordning, som vil blive præsenteret i løbet af processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med orden i alle forhold. For vores vikarer og for vores medarbejdere. Vi har 7 kontorer i Danmark og tæt på 200 dygtige medarbejdere.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.