Key Account Manager til Moment

Opslået: 13-02-2023, job nr. 182297

Brænder du for logistik og bemandingsløsninger? Og drives du af at opnå succes i en udfordrende branche? Så er Moment lige noget for dig.

Flere regioner
Fastansættelse
Fuldtid
19-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Moment er Danmarks største bemandingsvirksomhed, og vi arbejder hårdt på at blive Nordens førende leverandør af fleksibel bemanding. Vores position er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde. Vi søger derfor en Key Account Manager, der har lyst til at tage del i vores ambitioner og målsætninger og være med til at tage vores vækst til nye højder.

Som Key Account Manager bliver du en del af en etableret virksomhed med ordnede forhold og en stærk kultur. Samtidig får du fornemmelsen af udvikling, nye tider og pionerånd. Vi har en unik position i markedet, og vores løsninger og produkter er i høj kurs.

Arbejdsopgaven

Som Key Account Manager hos Moment Logistics kommer du til at opleve fart over feltet, en masse begejstrede kollegaer samt muligheden for at bidrage positivt ude hos vores interessante kunder. Du kommer til at arbejde med de største virksomheder inden for logistik og produktion i Danmark – og får mulighed for, med dit unikke indblik i bl.a. optimering og løsninger af driftsopgaver, at byde ind med bemandingsløsninger og udfordre status quo hos kunderne.

Du bliver en del af vores nationale salgsteam, og vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du overtager en større kundeportefølje og bliver ansvarlig for at bygge din egen forretning op herunder ansvarlig for at booke, arrangere og gennemføre salgsmøder rettet mod det danske erhvervsliv nationalt.

Hovedparten af dine new business møder bliver booket af vores professionelle mødebookere, men da du også selv bidrager hertil, er det vigtigt, at du besidder et stort huntergen. Det er en selvstændig stilling, hvor ca. 50 % af din dag tilbringes hos kunderne. Din base er tiltænkt at være på vores kontorer i Århus, Vejle, Odense eller København.

Din hverdag vil gå med at finde nye spændende produktions- og logistikvirksomheder - enten igennem netværk eller værktøjer og herigennem finde frem til potentielle nye kunder. Herfra styrer du hele salgsprocessen selv og får støtte af mødebookere, compliance afdeling og leverance.

Dig som person

Din primære arbejdsopgave bliver at præsentere Moments koncept og ydelser og fremstå som en kvalificeret og troværdig sparringspartner for virksomhederne. Salgsopgaven ligger dig ikke fjernt – men det vigtigste er din tilgang til kunder med et ønske om at levere løsninger, der passer til deres behov og som skaber værdi i deres drift og hverdag.

Du stoler på dine egne evner og formår at agere rådgiver samtidig med, at du evner at hente opgaven hjem. Det er ikke afgørende, at du har erfaring fra vikar- og rekrutteringsbranchen men en nødvendighed, at du forstår kompleksiteten i løsningssalg og det marked, vi opererer på. En af vores kerneværdier er troværdighed, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er kompetente og klædt på til jobbet. Du vil derfor modtage en grundig introduktion til vores produkter og ydelser og efterfølgende løbende træning, der matcher dine og virksomhedens behov.

Bliv en del af en ambitiøs virksomhed

Du refererer til markedschefen og bliver en del af en professionel salgsorganisation, der arbejder tæt sammen om at nå Moment A/S' ambitiøse mål. Du vil desuden opleve en stærk kultur, engagerede og dygtige kolleger kombineret med fokus på et højt niveau kundeservice og markedsfokusering i en virksomhed i stærk vækst.

Om rekrutteringsprocessen

Er du interesseret i denne udfordrende stilling hos Moment A/S, og stemmer dine kvalifikationer med ovenstående profil? Så send din ansøgning hurtigst muligt. Da vi løbende tager kandidater til samtale, vil vi opfordre dig til at søge med det samme. Klik på "Søg job" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Skriv venligst hvor du har set opslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med orden i alle forhold. For vores vikarer og for vores medarbejdere. Vi har 7 kontorer i Danmark og tæt på 200 dygtige medarbejdere.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.