Friske eksamensvagter søges til Nordjylland

Opslået: 07-02-2023, job nr. 182177

Er du ansvarsbevidst, tålmodig og god til at holde overblik? Og kan du arbejde i februar og marts? Så tilbyder vi et attraktivt og anderledes job som eksamensvagt i Nordjylland!

Nordjylland
Vikariat
Hurtige penge
07-03-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Vi tilbyder dig muligheden for at blive del af et dynamisk team, hvor du er med til at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse. Dét at være til eksamen kan være en stressfuld situation, og du kommer derfor til at løfte en vigtig opgave ved at sikre, at eleverne får den hjælp, de har behov for samtidigt med, at regler og procedurer overholdes.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

• Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen.

• Uddele opgaver og papir under prøven.

• Starte eksamen ved at læse op fra manus.

• Følge elever på toilettet.

• Modtage og registrere elevernes besvarelser.

• Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler.

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Din profil

Du bliver del af et positivt og engageret team, der har en serviceminded tilgang til eleverne samtidigt med, at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været igennem flere eksaminer og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Den rette kandidat til jobbet skal kunne svare ja til følgende:

  • Du møder til tiden og er velforberedt.
  • Du udviser tolerance og myndighed overfor eleverne.
  • Du kan arbejde i februar og marts med mulighed for at få vagter løbende.

Jobbet som eksamensvagt kræver din fulde opmærksomhed. Derfor forventer vi også, at du er fokuseret, når du er på skolen og tager ansvar for dine opgaver.

Arbejdstid & løn

Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-16.00.

Lønnen er 127 kr. i timen.

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du, på baggrund af videointerviewet, forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.