Key Account Manager søges til Moment Construction

Opslået: 02-02-2023, job nr. 182056

Hos Moment Construction oplever vi massiv efterspørgsel og søger derfor endnu en kollega til Jylland eller Sjælland, som kan være med til at sikre vores kunder de bedste oplevelser

Flere regioner
Fastansættelse
Fuldtid
04-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Du tilbydes

Du får kolleger i hele Danmark og det øvrige Skandinavien og alle muligheder for at udfolde dit talent, hvad enten du har adskillige års erfaring fra branchen, eller du kommer fra bygge- og anlægsbranchen og har lyst til at prøve dig selv af i bemandingsbranchen.

Én af vores værdier er samarbejdsglæde, og dette vil du i høj grad mærke som ny medarbejder og kollega, hvor du vil opleve imødekommenhed hele vejen rundt og en fælles interesse i at DU skal lykkes, for at vi alle kan lykkes som hold og organisation.

Velkommen til Moment.

Om jobbet

Sammen med dine kollegaer, vil du indgå i vores professionelle Construction Team og bliver dermed en del af Danmarks største vikarbureau, Moment A/S. Du bliver en fuldstændigt central spiller i at drive den fortsatte vækst på markederne inden for bygge- og anlægsbranchen, som er et væsentligt fokusområde hos os.

Du skal servicere eksisterende kunder samt opsøge og udvikle nye. I den forbindelse skal du analysere kundens behov, udarbejde tilbud og kontrakter og systematisk følge op herpå. Sammen med vores dygtige personalekonsulenter vil du aktivt deltage i udvælgelsen og implementeringen af vikarer til dine kunder.

Du vil have hele Jylland/Fyn eller Sjælland som din daglige arbejdsplads og tilknyttes Moments Constructions backoffice i Svenstrup. Du vil i høj grad selv skulle tilrettelægge og skabe resultater, men du vil til hver en tid blive tilbudt kyndig sparring og hjælp fra dine mange kolleger i en stor organisation og naturligvis fra ledelsen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen - måske kombineret med erfaring fra bemandingsbranchen. Sidstnævnte er naturligvis et plus, men det er langt vigtigere at du taler samme sprog som dine kunder, der meget vel kunne være at finde som leder hos en entreprenør, på en byggeplads eller lign. Nogle af vores dygtigste kolleger er kommet til Moment uden erfaring fra bemandingsbranchen, men i stedet med indgående kendskab og netværk inden for den branche, som de skal arbejde sammen med og vi ved, at én af nøglerne til succes ligger der.

Herudover forventes det, at du:

  • Er vant til at kommunikere med og rådgive kunder
  • Er løsningsorienteret
  • Har nemt ved at skabe kontakt og relationer
  • Er kvalitetsbevidst og serviceminded
  • Er vant til at begå dig i et konkurrencepræget marked

Du kan desuden begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du er vant til at navigere i forskellige IT-systemer, særligt MS Office.

Det praktiske

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Jespersen, Sales Director hos Moment Construction på tlf. 4130 1311 eller til Allan Rønne Gudbergsen, Recruitment Director på 3114 6728

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med en sund og stærk kultur, samt gode forhold for både vores vikarer og vores dygtige medarbejdere. Vi har syv kontorer i Danmark og tæt på 200 engagerede kolleger.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.