Lagermedarbejder med truckcertifikat til Unisport

Opslået: 18-01-2023, job nr. 181706

Vi søger medarbejdere til Unisports nye lager nær Køge. Vil du med på holdet? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
01-02-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter flere friske medarbejdere til at køre truck samt plukke og pakke webshopordrer på lageret, der bestilles af forbrugere fra hele Skandinavien. Ligeledes vil der være mulighed for at varetage andre småopgaver løbende. Du vil blive en vigtig spiller på holdet, hvor du får indflydelse på, at en masse kunder får en god oplevelse. Der vil i forbindelse med opstart være en grundig introduktion til arbejdsopgaverne. Du skal trives i en travl hverdag, hvor deadlines altid er stramme. Tonen er uformel og frisk samtidig med, at man godt ved hvornår der er travlt, og hvornår der er plads til sjov. Unisport er en arbejdsplads med højt til loftet.

Din profil

Du holder af fysisk arbejde og går altid effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Det er også vigtigt, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og præcis, da der jævnligt er opfølgning, og da du vil blive målt på disse områder. Det er et krav at du har truckcertifikat.

Du har eventuelt erfaring med lagerarbejde eller andre fysiske jobs, men det er dog ikke et krav.

Det praktiske

Opstart:

Hurtigst muligt.

Arbejdstider:
Daghold: kl. 07.00-15.00 mandag-fredag.
Aftenhold: kl. 15.00-23.00 mandag-fredag.
Weekendvagter: kl. 08.00-16.00 lørdag-søndag.

Løn:

128 kr. i timen + en fritvalgskonto på 7%. Du får penge fra din fritvalgskonto udbetalt samtidig med din løn hver måned.

Transport:

Unisports lager ligger ca. 3,5 kilometer fra Køge Nord Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi enten sende dig et link til et videointerview eller afholde et telefonisk interview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet.


Vi kontakter løbende kandidater, så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag – vi sidder klar til at lære dig at kende!

Virksomheden

Unisport er en dansk virksomhed, som sælger fodboldudstyr og sportsmode. Unisport blev stiftet i 1995 og startede ud med at sælge fodboldtrøjer fra hele verdenen. Siden da har Unisport udvidet sit sortiment med fodboldstøvler, fodboldgear og sportsmode.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.