Erhvervsrådgiver til Sparekassen Kronjylland

Opslået: 06-01-2023, job nr. 181404

Kan du se potentialet i at blive en central spiller i en mellemstor bank på en spændende vækstrejse? Så kan dette meget vel være den mulighed, du har ventet på.

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
03-02-2023

Sparekassen Kronjylland er i 2022 blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads blandt landets store virksomheder. For 3. gang i træk. Til deres afdeling i København City beliggende i Industriens Hus søger vi nu en erhvervsrådgiver med ambitioner på egne, kundernes og Sparekassens vegne.

Du tilbydes:

Hos Sparekassen Kronjylland får du masser af ansvar og medindflydelse på retningen for erhvervsrådgivningen i en yderst centralt beliggende afdeling med stor selvstændig beslutningskraft.

Du tilbydes en udfordrende og alsidig stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du har mulighed for løbende at dygtiggøre dig. Samtidig kan du se frem til nye spændende oplevelser og ambitiøse kolleger, der har det sjovt sammen, mens de skaber forretninger.

Vi tilbyder fleksible rammer og i et vist omfang mulighed for hjemmearbejdsplads, sĂĄ du har god mulighed for at forene jobbet med dit familie- og fritidsliv.

Om jobbet:

Du bliver en del af en flad organisation, hvor man oplever succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos Sparekassen Kronjylland ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. De vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, de investerer, der gør forskellen. Det er med til at skabe trivsel og glæde blandt medarbejderne.

Desuden kan nævnes:

  • Din allerede eksisterende kundeportefølje indeholder nogle af Sparekassens største og mest komplekse kunder
  • Du fĂĄr lov til at arbejde med hele spektret af erhvervsfaget, nĂĄr du rĂĄdgiver erhvervskunderne i din portefølje
  • Du kommer til at skabe kontakt til nye spændende virksomheder, som du kan udbygge porteføljen med
  • Du stĂĄr for den løbende kundekontakt og er pĂĄ forkant med de mest optimale løsninger for kunderne
  • Deltagelse i relevante netværk og kundearrangementer, hvor du fĂĄr rig lejlighed til at gøre endnu flere opmærksomme pĂĄ det, de kan i Sparekassen Kronjylland
  • Du bliver en vigtig del af et fantastisk team i en dynamisk afdeling, hvor der praktiseres store frihedsgrader under ansvar

Om dig:

Det er vigtigt, at du har nogle års erfaring med at rådgive erhvervskunder, gerne større og med en vis kompleksitet, som du kan udfordre på et strategisk niveau. Samtidig formår du at udvide forretningen ved at opsøge nye kunder. Det er derfor afgørende, at du er fagligt stærk på erhvervsområdet, kan bidrage til høj kreditkvalitet og brænder for at skabe gode kundeoplevelser. Du ved at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Du kan se potentialet i at sidde med ansvaret for en meget vigtig del af erhvervssegmentet i en mellemstor bank og motiveres af dine muligheder for direkte at pĂĄvirke Sparekassen Kronjyllands overordnede resultater.

Derudover kendetegner det dig, at du:

  • Er ambitiøs pĂĄ egne og holdets vegne. Du er en god teamplayer, men kan ogsĂĄ gĂĄ solo, nĂĄr det kræves
  • Er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
  • Deler ud af dine gode idĂ©er og prøver gerne nye ting af i jagten pĂĄ gode kundeoplevelser eller nye kunder
  • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Det praktiske:

Rekrutteringsprocessen varetages af Moment A/S på vegne af Sparekassen Kronjylland og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Allan Rønne Gudbergsen på tlf. 31146728.

Vi afholder samtaler løbende og processen indledes med en kort introduktion og forventningsafstemning på telefonen.

Virksomheden

Sparekassen Kronjylland er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland. København City afdeling er på sine syv år vokset betydeligt og laver flotte resultater på både privat og erhverv. Målet er, sammen med dig, at vokse endnu mere. Du bliver i det hele taget en del af Sparekassens spændende vækstrejse og succes på Sjælland, hvor de i de seneste år har åbnet flere nye afdelinger. Blandt andet åbnede de sidste år en i Roskilde og endnu én centralt i København.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.