Chauffør med CE-kort til Hvidovre

Opslået: 05-12-2022, job nr. 180664

Vil du arbejde hos en anerkendt virksomhed? Så har vi jobbet til dig.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
11-12-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Har du CE-kørekort og kan starte snarest muligt? Så læs med her!


Jobbet:

Vi søger i øjeblikket en Chauffør med CE-kørekort til Hvidovre, hvor chaufførarbejde (CE-kørsel) vil være din primære arbejdsopgave. Der er på hængene typisk plads til 3-4 biler.


Om virksomheden:
Vores kunde er kendetegnet ved, at der ligges vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere, så man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår. Det er en virksomhed med et godt renommé og en arbejdsplads, hvor du kan se frem til en god og social arbejdsplads.

Afdelingen som du bliver en del af, er kendetegnet ved at være uformelt samt præget af god stemning. Du bliver en del af en travl hverdag, og det er derfor altafgørende, at du kan arbejde selvstændigt og tage et stort medansvar på arbejdspladsen. Du bliver en del af et socialt team, hvor positivt humør og sjov omgangstone er centralt. Du kan se frem til nogle aktive arbejdsdage med en masse afveksling samt tiltalende arbejdsopgaver.

Kvalitet er et centralt omdrejningspunkt i arbejdet, og du spiller derfor en afgørende rolle i at bevare dette.


Om dig:

Vi ser gerne, at du er udadvendt, proaktiv og imødekommende, da du er virksomhedens ansigt udadtil, når du kommer ud til kunderne.

Derudover er det et krav, at du har:

  • CE-kørekort
  • EU-kvalifikationsbevis
  • Takograf-førerkort
  • Kan starte hurtigst muligt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med transport af biler, men dette er ikke et krav.

Dertil vil du også skulle bistå løbende ad hoc-opgaver.

Du får en oplæring om hvordan man får bilerne op og ned på hængeren, men ellers kommer du til at arbejde selvstændigt, hvorfor det er vigtigt, at du har et godt overblik og masser af gå på mod.


Det praktiske

Stillingen skal afsættes hurtigst muligt. Vi anbefaler dig derfor at sende os din ansøgning med det samme.

Dine arbejdstider er mandag til fredag, og arbejdstiderne ligger inden for tidsrummet kl. 07.00-15.00.

Virksomheden

Virksomheden blev grundlagt i 1985. Lakkonceptet, som har gjort virksomheden til Europas største autolakeringsvirksomhed, er en helt unik værdiskabelse, som er profitabel for firmaets mange kunder. Virksomheden leverer markedets højeste kvalitet – til tiden – og til konkurrencedygtige priser.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.