Sanitør søges til i virksomhed i Aarhus N

Opslået: 25-11-2022, job nr. 180361

Brænder du for rengøring, sætter du en ære i dit arbejde og går du aldrig på kompromis med kvalitet, så er det dig vi mangler.

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
23-12-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Engagerede medarbejdere til aktivt arbejde og varierende opgaver

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til arbejde for en af Nordens førende indenfor skadesservice, industri- og ejendomsservice. Her er hverdagen varierende, og der er aldrig to dage, der er ens.

Som medarbejder i virksomheden bliver man inviteret ind i fællesskabet fra dag 1, hvor der er højt humør, smilende medarbejdere og fri omgangstone blandt medarbejderne.

Din hverdag hos virksomheden vil bestå af varierede opgaver indenfor industrirengøring, såsom støvsugning af gulve og rør, aftørring af gelændere og vandrette flader, vask af gulve i store områder samt fælles områder.

Arbejdet kan forgå i højder op til 6 meter, det er derfor vigtigt at du trives med dette. Derudover skal du være okay med at arbejde i vekslende temperaturer, ca. 25 – 32 grader.

Din profil

Vi ser gerne, at du har erfaring med rengøring. Vigtigst er dog, at du er motiveret og klar pĂĄ et aktivt arbejde, hvor du tager ansvar for egne arbejdsopgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • At du ikke gĂĄr pĂĄ kompromis med kvalitet
  • Taler og forstĂĄr dansk
  • Har egen bil (der kan være begrænset adgang til offentlig transport)

Arbejdstider og løn

Daghold: mandag - torsdag: kl. 6:00 - 14:00. Fredag kl. 6:00 - 13:30

Løbende opstart.

Løn: 163,70 kr. i timen (består af grundløn + 7% i fritvaglstillæg).

Sådan ansøger du

Har ovenstående vakt din interesse, vil vi se frem til at modtage din ansøgning ved, at du trykker på "søg jobbet".

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på on-demand@moment.dk

Virksomheden

Virksomheden, du kommer til at arbejde for, er markedsledende inden for skadesservice, industri- og ejendomsservice i Norden. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og efter 25 spændende år skaber de stadig tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.