Lagermedarbejdere til Sport 24 nær Silkeborg

Opslået: 17-11-2022, job nr. 180145

Sport 24 i Funder søger medarbejdere, der kan starte op hurtigst muligt. Vil du med på holdet når julesæsonen bliver skudt i gang?

Midtjylland
Vikariat
Deltid
01-12-2022
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Sport 24 har travlt, og vi er derfor på udkig efter flere kompetente og mødestabile medarbejdere. Du vil blive en vigtig spiller på lageret som kommende medarbejder hos Sport 24. Dine primære arbejdsopgaver består i at plukke og pakke varer, samt klargøre paller til udsendelse til Sport 24 butikker og outlets. Du vil derudover, også have arbejdsopgaver som vil bestå af udpakning, kontrol og registrering af returpakker. Du får derfor en vigtig rolle i nogle travle dage, hvor du får indflydelse på, at en masse kunder får en god oplevelse.

Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, som er professionel, motiverende, uhøjtidelig og er præget af samhørighed.

Din profil

Hos Sport 24 vil vi gerne have medarbejdere, som tager ansvar, viser selvstændighed og er dedikerede. Det er ikke et krav at have lagererfaring, men det er en fordel. Det vigtigste er blot, at du trives med at arbejde effektivt og kan navigere i nogle travle arbejdsdage, hvor din energi og gåpåmod skinner igennem.

Derudover ser vi gerne, at:

- Du trives med en fysisk og aktiv arbejdsdag.

- Du har kendskab til palleløfter.

- Du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden.

- Du er pligtopfyldende og har en høj arbejdsmoral.

- Du kan arbejde selvstændigt og følger dine opgaver til dørs.

Arbejdstider

Daghold 07.00-15.00 mandag-søndag.

Aftenhold 15.00-23.00 mandag-søndag.

Du må meget gerne notere i din ansøgning, om du foretrækker daghold eller aftenhold.

Løn

Er efter gældende overenskomst.

Transport

Da der er begrænsede muligheder for offentlig transport til lageret, vil det være en fordel, at du har bil, men det er ikke et krav.


Jobbet er med hurtig opstart, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

SPORT 24 er en 100 % danskejet sportskæde, der blev dannet pr. 1. januar 2012. De forhandler sportsudstyr og fritidstøj i butikker og online.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.