Energiske medarbejdere til G. Funder i Løsning

Opslået: 11-11-2022, job nr. 180004

Har du sabbatår? Eller er du blot på udkig efter et aktivt fuldtidsjob? Så har vi løsningen til dig ved G.Funder i Løsning.

Midtjylland
Fastansættelse
Fuldtid
09-12-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Står du midt i sabbatåret eller blot på udkig efter fuldtidsjob og mangler du det rette sted, hvor du kan arbejde en hel masse? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vi søger nemlig i øjeblikket lagermedarbejdere til en fuldtidsstilling ved G. Funder, som er et nyt og moderne lager beliggende i Løsning nær Horsens. Her har vi brug for hurtige hænder til en masse aktive opgaver. Du bliver en del af en arbejdsplads, som er præget af dynamik, fællesskab og et højt tempo. Stemningen er god og der er en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Arbejdet er af fysisk karakter og vil omfatte registrering, modtagelse og forsendelse af varer samt pluk og pak.

Det er en fordel at have bil til rådighed, da lageret ikke er let tilgængeligt med offentlig transport.

Din profil

Dette job er ideelt for dig, der enten har sabbatår eller dig, der blot ikke ved, hvad du skal få dagene til at gå med. Kan du sætte flueben ved nedenstående er du rigtig godt på vej:

  • Holder af fysisk arbejde og har øje for detaljen.
  • Har en grundig og energisk tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Er en mødestabil medarbejder og trives med manuelt arbejde.

Erfaring og truckkort er naturligvis altid en fordel - dog ikke et krav.

Det praktiske

Du bliver en del af et fast korps igennem Moment. Dine vagter vil blive planlagt ved hjælp af et online vagtplanssystem, som du får adgang til via din profil på Moments hjemmeside. Du vil blive booket fast ind på vagter mandag-fredag.

Arbejdstiderne vil være mandag-fredag i tidsrummet 07.00-15.00. Der vil være opstart i jobbet hurtigst muligt, og vi ansætter løbende - så tøv ikke med at sende din ansøgning.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

G.Funder arbejder med varer inden for bl.a. værktøj og VVS-artikler og er en mindre afdeling til én af Danmarks største grossister.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.