Terminalmedarbejder m. truckkort til Bring Express

Opslået: 08-11-2022, job nr. 179737

Er du på udkig efter et dynamisk job med mulighed for mange timer, og kunne du tænke dig at blive en del af Bring Express i Greve? Så har vi jobbet til dig.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
24-11-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet:

Som kommende terminalarbejder hos Bring Express i Greve bliver du en del af en arbejdsplads med god stemning, musik og højt tempo. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at være kørsel med paller, rengøring og hjælp med sortering af pakker fra pakkebånd. Der kan forekomme tunge løft, så du skal derfor være indstillet på, at der er tale om et fysisk krævende arbejde.

Du vil forud for arbejdet blive sat grundigt ind i arbejdsopgaverne, så du er godt klædt på til at varetage jobbet.

Din profil:

Du skal være frisk på et fysisk aktivt arbejde. Du har tidligere erfaring med truckkørsel. Det er vigtigt, at du er grundig, mødestabil og altid går til dine arbejdsopgaver med højt engagement og god energi. Da arbejdet ligeledes indebærer løft af pakker, er det nødvendigt, at du er klar til at tage fat.

Desuden ser vi gerne, at:

• Du taler og forstår dansk

• Du kan arbejde selvstændigt og struktureret

• Bidrager til den gode stemning på arbejdet

• Har truckkørerkort og erfaring i brugen heraf


Arbejdstider og løn:

Arbejdstiden er mandag-fredag fra kl. 08.00-16.00. Vikariatet er ubegrænset.

Løn: 162,74 i timen (Består af grundløn på 152,10 + 7% i Fritvalgstillæg) samt overenskomstbestemt tillæg, fx ved overarbejde.

Der vil være opstart d. 24.11.2022, så tøv ikke med at sende os din ansøgning allerede i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Bring Express er specialister i levering af express forsendelser, pakker og post i Danmark og Norden. Hos Bring har de fokus på at kunden er i fokus og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger inden for levering af Express, samme dag og næstedags leveringer, pakker og post.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.