Bliv en del af vores webshop-team hos Matas

Opslået: 30-09-2022, job nr. 178282

Leder du efter et deltidsjob, og vil du gerne starte med det samme? Så læs med her.

Sjælland
Vikariat
Deltid
22-11-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Som kommende medarbejder i webshoppen hos Matas, skal du være med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse med deres onlinekøb. Du bliver en del af et sjovt, ungt team, hvor omgangstonen er sjov og hyggelig.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive at plukke og pakke varer, som Matas’ kunder har bestilt online. Du skal ekspedere forskellige produkter og sikre, at alt bliver plukket og pakket korrekt. Du bliver oplært, så du er klædt godt på til jobbet. Der kan også forekomme andre ad-hoc-opgaver i afdelingen.

Vi kan tilbyde et fysisk aktivt job på en fleksibel arbejdsplads, hvor du selv opretter vagter i det tidsrum du ønsker (dog min. 2 om ugen). Du får en dagligdag, hvor du kommer meget rundt på gulvet i løbet af din vagt.

Det praktiske

Arbejdstid: mandag til fredag i tidsrummet 07.00-20.15. (Man opretter selv vagtønsker i det tidsrum man ønsker, undtagen i uge 47, hvor der er tre faste arbejdstider.)
Lørdag og søndag fra 08.00-16.00

Du vil få tildelt både faste- og tilkaldevagter.

Vi forventer:

· Du kan lægge min. 2 vagtønsker om ugen

· Du kan arbejde fuldtid i uge 47 (Black Friday Week)

· Du kan se dig selv i stillingen resten af 2022

· Du er en god kommunikator

Matas’ webshop ligger 3,5 kilometer fra Humlebæk Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Ansættelsesprocessen:

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål og skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Hvis vi fortsat vurderer, at du er et godt match, så vil vi invitere dig til et informationsmøde, hvor du vil høre mere om stillingen, og vi kan lære dig endnu bedre at kende.

Bliver du ansat, skal du være forberedt på, at der vil være to betalte oplæringsdage, som du skal kunne deltage på.

Løn: 132,59 i timen (består af 123,92 kr. i grundløn + 7% i fritvalgsordning) Derudover er der aften- og weekendtillæg samt 8% i pension.

Vi kontakter løbende kandidater, så skynd dig at sende en ansøgning og et CV allerede i dag – vi sidder klar til at lære dig at kende!

Virksomheden

Matas er én af landets førende butikskæder, som både forhandler varer i butikker og online. Du vil komme til at arbejde for deres webshop, hvor du skal være med til at sikre, at kunderne får deres produkter og en god oplevelse med deres onlinekøb.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.