Motiverede til logistik- og lagervirksomhed

Opslået: 30-09-2022, job nr. 178273

Vil du med på holdet, når Moment starter et nyt vikarkorps op på centrallageret i Vallensbæk hos Imerco? Så har vi jobbet til dig i Vallensbæk.

Hovedstaden
Vikariat
Deltid
20-11-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet


Til en attraktiv virksomhed beliggende i Vallensbæk søger vi i øjeblikket [STILLINGSBETEGNELSE] Vores kunde er [indsæt beskrivelse af kunden]. Du bliver derfor en vigtig del af den daglige drift. Du vil, sammen med dit team, være med til at skabe medarbejder- og kundetilfredshed, der skinner igennem i alt, hvad du foretager dig.  Kunden er et [indsæt beskrivelse af kunden]. Virksomheden ligger vægt på et højt energi niveau fra alle deres medarbejdere, og at man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår.  Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, der prioriterer et godt fællesskab, hvor der er god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et stort team i en afdelingen, hvor tempo og humør er højt,
Kvalitet er et centralt omdrejningspunkt i arbejdet, og du spiller derfor en afgørende rolle i et bevare dette.

Som kommende lagermedarbejder får du en central rolle i den daglige drift. Der er tale om et fysiskkrævende arbejde, hvor du kommer til at bevæge dig meget og udføre løft. Du vil i fællesskab med dine kollegaer får du til bl.a. til opgave at plukke og pakke virksomhedens varer, aftjekning af varer, sortering af varer som skal læsses og andre forskellige klargøringsopgaver.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

Derudover vil du også skulle være klar på at give en hånd med efter behov.

Der vil være indkøring og oplæring samt mulighed for god faglig støtte og sparring undervejs.

Den idelle til jobbetDertil ser vi gerne, at du:
 • Har erfaring fra en lignende stilling
 • Er pligttro og har en høj arbejdsmoral

Det er ikke et krav at have erfaring fra tidligere jobs, da du vil få den nødvendige oplæring, så du er godt klædt på til at udføre arbejdsopgaverne. 

Praktisk


Der er løbende opstart i stillingen, men vi anbefaler dig at sende os din ansøgning hurtigst muligt.

 • Hold: [INDSÆT HOLDTYPER]
 • Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Vallensbæk?
 • Periode:
 • [INDSÆT VARIGHED]
 • Løn: Du vil modtage en tiltalende timeløn på [INDSÆT LØN]

 • Der er -3 dage tilbage at søge stillingen i.

  Lyder dette interessant?  Klik på 'Søg jobbet' for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Virksomheden

  Virksomheden er Danmarks største isenkramkæde Imerco med butikker fordelt over hele landet. Deres weblager har beliggenhed i Vallensbæk.

  Om Moment

  Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.