Helpdeskmedarbejdere til endags opgave i Ringsted

Opslået: 29-09-2022, job nr. 178189

Har du erfaring med telefonisk support og brænder for at yde en god service? Vi søger imødekommende helpdeskmedarbejdere, til en endags opgave i Ringsted, for Region Sjælland.

Sjælland
Vikariat
Deltid
21-10-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Om jobbet

På vegne af Region Sjællands søger vi imødekommende helpdeskmedarbejdere til en endagsopgave i Ringsted fredag d. 28. oktober.

Vi søger dig, der brænder for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret og bidrage til, at afdelingen fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

  • First line telefonsupport til brugerne
  • Sagsregistrering og -dokumentation i koncernens IT’s sagsregistreringssystem
  • Brugerstyring via AD og brugerstyringsværktøjer
  • Overdragelse af opgaver til andre kollegaer i afdelingen samt øvrige samarbejdspartnere.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund eller har andet relevant erfaring med at arbejde i en helpdesk. Vi forventer, at du har bredt kendskab til it-tekniske og administrative systemer og er meget selvkørende. Din it-tekniske og administrative baggrund gør, at du forstår at afdække de udfordringer, du bliver mødt med, herunder at formulere de tilgrundliggende problemstillinger. 

Derudover ser vi også gerne, at du er:

  • Resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • Stærk til at arbejde systematisk og selvstændigt
  • Analytisk, metodisk og kan håndtere flere opgaver på én gang

Det er en endagsopgave som foregår fredag d. 28. oktober i Ringsted.

Vikariatet er på 8 timer i tidsrummet 07.00-15.00 inklusiv pause. Lønnen er 200 kr. i timen.

Adressen er Ærtekildevej 1, 4100 Ringsted

Er du den rette profil?

Interesseret? Klik på 'Søg jobbet' for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Region Sjælland er etableret i 2007 som en del af den danske kommunalreform, som har erstattet de traditionelle amter med fem regioner. Regionen består af de tidligere Roskilde, Storstrøms og Vestsjællands Amter, hvor regionshuset er placeret i Sorø.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.