Administrativ HR medarbejder

Opslået: 22-09-2022, job nr. 177913

Er du administrativ stærk, struktureret og har et godt overblik? Så er du måske den kollega vi søger til Erhvervsministeriets Koncern HR i Valby og Kbh Ø

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
28-09-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Moment søger netop nu en administrativ skarp HR-profil til et vikariat i Erhvervsministeriets Koncern HR. Erhvervsstyrelsen står over for en større rekrutteringsrunde som Koncern HR understøtter, hvorfor der nu er behov for ekstra hænder til de administrative opgaver. Det er bl.a. dokumenthåndtering og oprettelse af nye medarbejdere i systemet Statens HR. Du skal være i stand til, selvstændigt at håndtere flere administrative opgaver på én gang og prioritere dit arbejde nøje.

Din profil

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med det statslige område - herunder systemerne F2, HR Manager og Statens HR. Du har et godt drive, er nysgerrig og tør stille de vigtige spørgsmål, samtidig med at du formår at holde øjnene på bolden. Ikke mindst skal du trives med nye udfordringer og være klar på, at det ofte skal gå lidt stærkt.

For at blive en succes i jobbet ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring fra det statslige område.
  • Er grundig og detaljeorienteret.
  • Arbejder struktureret og har et godt overblik.
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye IT-systemer.

Sidst men ikke mindst er du venlig og omgængelig.

Arbejdstid, løn og proces

Der er opstart den 3. oktober. Vikariatet er på tre måneder dvs. til og med 31. december 2022. Der kan være mulighed for forlængelse.

Vikariatet er fuldtid på 37 timer pr. uge.

Timeløn efter kvalifikationer

Arbejdssted: Valby og Kbh Ø.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Virksomheden

Den statslige styrelse er beliggende i København.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.