Customer Supportere til Allente

Opslået: 19-09-2022, job nr. 177772

Er du positivt anlagt, har du en god fornemmelse for mennesker, og er dit servicegen i top? Så søg jobbet som Customer Supporter hos Allente på Amager. Opstart d. 12/10.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
09-10-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Vi er på udkig efter nye medarbejdere til Allentes kundeserviceafdeling, der er positivt anlagt, har en god fornemmelse for mennesker og hvis servicegen er i top.

Lyder det som dig, så har vi også jobbet!

Allente er førende inden for TV og streaming og nu en fusion mellem Canal Digital og Viasat. Mange danskere bruger allerede virksomhedernes digitale tjenester, når de vil se en god film eller måske en fodboldkamp. Det er disse eksisterende kunder, du skal besvare henvendelser fra.

Du vil blive en del af et energisk team, der alle arbejder for at give den absolut bedste service til Allentes kunder. Udover fokus på kundernes tilfredshed er der i Teleperformance også et stort fokus på godt kollegaskab og teamånd. Du kan derfor, forvente at være omringet af engagerede kollegaer, der hver især bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Stillingen er 30-37 timer pr. uge med en timeløn på 120 kr. i timen, samt et fast overenskomstbaseret tillæg på 7% = 128,4 kr./t. Dertil er der tillæg ved aften- og weekendarbejde. Ansættelsen vil være igennem Moment i tre måneder med efterfølgende henblik på fastansættelse hos Teleperformance, hvor der vil være en anciennitetsbestemt løntrappe og en attraktiv bonusordning.

Arbejdstiderne er mandag-torsdag i tidsrummet mellem kl. 9.00-19.00, fredag i tidsrummet mellem kl. 9.00-17.00. Der kan forventes et par weekendvagter om måneden, hvor arbejdstiderne er mellem kl. 10.00-16.00. På helligdage kan der forekomme enkelte vagter.

Der er opstart i jobbet onsdag d. 12. oktober kl. 9.00.

Stillingen

I rollen som Customer Supporter har du et stærkt servicegen, da det er dit job at betjene og servicere Allentes kunder på den bedst mulige måde. Opgaven omfatter primært kundeservice via telefon, men det kan også indeholde e-mail og chat.

Hvis du har erfaring med kundeservice, er det en fordel. Det vigtigste er dog din motivation for at gøre en forskel for Allentes mange kunder.

Du kommer til at tale med både dansk- og engelsktalende kunder, og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på begge sprog både mundtligt og skriftligt.

Din profil

Du er den person, vi leder efter, hvis du:

  • Brænder for at levere en exceptionel god kundeservice.
  • Bliver motiveret af at hjælpe andre.
  • Med empati kan sætte dig ind i kundens behov.
  • Arbejder godt selvstændigt såvel som i et team.
  • Er målrettet og resultatorienteret.
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer.

Bliver du ansat, vil du i første omgang være ansat gennem Moment i tre måneder. Hvis samarbejdet fungerer godt fra begge parter, er der rigtig god mulighed for at blive tilbudt fastansættelse efterfølgende.

Allente og Teleperformance tilbyder

I Teleperformance er kundeservice en vigtig del af kerneforretningen, og derfor investerer de i medarbejdernes faglige og personlige udvikling.

Du får under dit introforløb en grundig oplæring på to uger. Du vil, som en væsentlig del af din hverdag, få løbende feedback og coachings sammen med din teamleder.

Teleperformance tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater, hvorfor der er et stort fokus på en god og motiverende arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der samarbejdes på kryds og tværs.

Tonen er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.

Du får en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling. Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og din karriere. Der vil også være mulighed for at følge én af de forskellige karriereveje i virksomheden - både nationalt og internationalt.

Ansøgning

Interesseret? Så send en kort ansøgning samt CV via linket. Vi kontakter ansøgere løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Teleperformance Nordic is one of the largest customer service providers in the Nordic countries with over 2200 employees in contact centers across the Nordic region (Sweden, Denmark, Norway & Finland). Teleperformance Denmark was established in 1989 under the name Stafet Telemarketing. Teleperformance acquired the Danish branch in 1997, with Teleperformance Denmark since becoming the market leader within the contact center outsourcing industry. Our services are tailored to individual requirements and needs, and include multi-channel customer service (including social media) and CRM, customer acquisition, back office processing, debt collection, multilingual services and technical support. We cover a breadth of industries from well-known local and global brands.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.