Lagermedarbejder til Matas Allerød og Brøndby

Opslået: 02-09-2022, job nr. 177079

Er du på udkig efter et fysisk fuldtidsarbejde, hvor du kan arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar? Vi søger friske medarbejdere til Matas' centralvarelager. Læs mere her,

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
14-09-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Vi søger i øjeblikket medarbejdere til Matas' Centrallager i Allerød og Brøndby, hvor du primært skal beskæftige dig med pluk og pak af varer, der foregår ved hjælp af pick by voice systemet. Der er en rigtig god stemning og et godt socialt arbejdsmiljø i virksomheden.

Din profil

Du er engageret og effektiv, og går altid til dine arbejdsopgaver med godt humør. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Det er også vigtigt, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og præcis. Jobbet kan indebærer lettere tunge løft.
Det er en fordel, hvis du har bil, da du både vil arbejde i Allerød og Brøndby.

Har du eventuelt erfaring med pick by voice fra andet lagerarbejde, ser vi det som en fordel.

Arbejdstider og løn

Det er tale om et fuldtidsvikariat med løbende opstart.

Arbejdstiden er: mandag til torsdag kl. 06.00/07:00-15.00 og fredag kl. 06.00-14.30/15:00.

Lønnen er på 154,96 kr. i timen inkl. 7% i fritvalgstillæg og 5,75 % i særligt opsparingstillæg .

Søg jobbet

Interesseret? Klik på 'Søg dette job' for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden blev grundlagt i 1949 og har 295 butikker i Danmark. De beskæftiger på landsplan omkring 2500 medarbejdere.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.