Håndtering af luftfragt hos Cargo Center Billund

Opslået: 01-09-2022, job nr. 177070

Finder du lufthavnsmiljøet interessant og er du på udkig efter et fuldtidsjob? Så er det DIG, vi leder efter til Cargo Center Billund.

Sønderjylland
Fastansættelse
Fuldtid
01-10-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.
 Cargo Center Billund tilbyder en arbejdsplads, hvor der - bogstavelig talt - er højt til loftet og en uhøjtidelig omgangstone. Så hvis du vil være en del af et team med gode kolleger og en sjov hverdag, skal du læse videre her.  

Bliv en del af Cargo Center Billund

Som fragtportør er du medansvarlig for, at lagerterminalen til enhver tid er velfungerende, så den daglige drift glider på den bedst mulige måde. Hos Cargo Center Billund håndteres både import og eksport til og fra hele verden, og den vigtigste opgave er at tilbyde en fleksibel, sikker og effektiv håndtering af luftfragt.

Tiden i luften er en faktor i luftfragt, men tiden på jorden kan ofte være en tidsrøver. Derfor bemandes Cargo Center Billund døgnet rundt, hvilket er med til at sikre virksomhederne en kort Time to Market, og der arbejdes med korte deadlines. Det giver en sjov og alsidig hverdag, hvor dig og dine kolleger aldrig laver det samme en hel dag.

Dine kommende opgaver vil bl.a. være:

  • Håndtering af fragtfly.
  • Læsse og losse lastbiler med gods.
  • Opbygning af flypalletter til hele verden.
  • Klargøring af materiel.
  • Udførelse af andet forefaldende lagerarbejde.

Cargo Center Billund prioriterer sikkerheden for mennesker, fly og materiel højt, og forventer det samme af dig, når du indgår i teamet. Det er derfor vigtigt, at opgaverne bliver udført korrekt og ansvarsfuldt. Dertil prioriteres ansvarlighed for medarbejdernes sundhed og trivsel højt, og du tilbydes medarbejdergoder såsom gode kantineforhold, træningsfaciliteter og sundhedsordning.

Vi mangler dig!

Cargo Center Billund har brug for dig, der vil være med til at gøre en forskel og dig vi kan dele succeserne med.

Vi ser gerne, at du er en god rollemodel for dine kolleger, samt har lyst til at bidrage aktivt i det daglige arbejde. Ydermere ser vi gerne, at du:

  • Kommunikerer på dansk og/eller engelsk.
  • Er god til at bevare overblikket – også når det går stærkt.
  • Er fleksibel og effektiv.
  • Har kørekort og gerne truckcertifikat.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere jobs, men du vil dog få den nødvendige oplæring, så du er godt klædt på til at udføre arbejdsopgaverne.

Praktisk info

Vagterne er placeret på alle tider af døgnet med fri hver anden weekend. Vagtlængden kan variere fra 4 til 13 timer. Der er dog tale om en fast fuldtidsstilling.

Lokation:
Eksportvej 40
7190 Billund


Lyder dette som noget for dig?

Så skynd dig at søge stillingen. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Moment i Aarhus på 70201835.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Som fragtportør er du medansvarlig for, at lagerterminalen til enhver tid er velfungerende, så den daglige drift glider på den bedst mulige måde. Hos Cargo Center Billund håndteres både import og eksport til og fra hele verden, og den vigtigste opgave er at tilbyde en fleksibel, sikker og effektiv håndtering af luftfragt.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.