Riders til udlevering af dagligvarer i København

Opslået: 05-08-2022, job nr. 175927

Vil du være en Rider og være med til at ændre måden folk køber deres dagligvarer? Så læs mere her.

Hovedstaden
Vikariat
Deltid
26-08-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Du kan lide at være aktiv og ser dit job som gratis motion, da du kommer til at cykle omkring 40km pr. vagt. Det er vigtigt, at vejrforhold ikke er en begrænsning for dig, da du vil komme til at cykle i alt slags vejr. Varerne, du skal levere, vil maximalt veje op til 10 kg.

Du kommer til at have direkte kundekontakt, og det er derfor et must, at du er serviceorienteret.

Din profil

Hos Gorillas vil du blive en del af et socialt, ungt og dynamisk miljø. Det er en fordel, hvis du er udadvendt, har et positivt mindset og er proaktiv. Derudover er er et smil altid et stort plus.

Praktisk information

Det er afgørende, at du overholder færdselsreglerne, da du fungerer som ambassadør for virksomheden som Rider på vejene.

Du skal have sort tøj på fra top til tå.

Du vil køre på Gorillas' elcykler, så du hurtigt og nemt kan komme rundt gennem byen. Der vil blive udleveret en cykelhjelm, da det er et krav at have på.

For at kunne arbejde med Gorillas' interne app, skal du have en iPhone 6 eller en nyere version.

Der er butikker fordelt på 3 beliggenheder: Østerbro, Amager, Indre By og Sydhavnen. Man vil blive tilknyttet alle 4 butikker for at opnå den største fleksiblitet.


Løn og arbejdstider

Der er fleksible arbejdstider, så det er det perfekte studiejob.

Arbejdstiden er: alle ugens dage kl. 07.30-12.30, 16.00-21.00 og 18.00-23.00.

Lønnen er 124,20dkk plus drikkepenge.

Opstart sker løbende.


Send din ansøgning allerede i dag.

Virksomheden

Gorillas’ Riders er med til at udføre Gorillas vision om at ændre, hvordan folk får deres dagligvarer på. Gorillas Riders omfatter folk fra alle baggrunde og alle samfundslag, det eneste de alle har til fælles, er at de elsker cykling.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.