Global Applications Engineer til JAI i Valby

Opslået: 19-06-2022, job nr. 173938

Kunne du tænke dig at arbejde i et internationalt, fagligt stærkt og nyskabende arbejdsmiljø, hvor der ofte arbejdes i teams på tværs of landegrænser? Så er det måske dig vi søger!

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
26-08-2022

Jobbet

JAI A/S arbejder indenfor machine vision området og producerer kameraer, der anvendes til produktionsindustrien samt software hertil. Virksomheden er international og har afdelinger i alt fra USA til Japan og flere lande i Europa.

Som Applications Engineer hos JAI bliver du bindeleddet mellem udvikling (back end) og kunderne.

Du kommer til at arbejde med integration og fejlfinding til at starte med via JAI’s SDK og kundernes applikationer, for at tilpasse de enkelte produkter til kundernes behov. Det er derfor altafgørende at du skaber en tillidsfuld og troværdig relation til kunderne igennem dialog, rådgivning og sparring. Derudover vil der være mulighed for at træde ind i eller avancere til manager, såfremt du har kompetencer og ønske om dette.

Dine primære opgaver bliver:

 • At håndtere teknisk krævende henvendelser fra kunder via Zendesk og pr. e-mail.
 • At bygge og facilitere forbindelse mellem kamerahardware og eksisterende billedbehandlingsbiblioteker, til at skrive/teste scripts og være involveret i mindre applikationsrelateret softwareudvikling.
 • At opbygge test, der replicerer kundernes udfordringer, undersøge sammenhænge og årsager og på baggrund af undersøgelserne komme med anbefalinger og løsninger.
 • At yde sparring omkring hardware i kraft af din dybdegående viden omkring sensorer, kameraer og optics m.v.
 • At give feedback og komme med anbefalinger til R&D-ingeniørerne baseret på kundernes feedback og krav.
 • At assistere salg med at afslutte ordrer på grund af SW relaterede problemer.

Derudover kommer du at arbejde med imaging and vision.

Du bliver en del af Global Application Support. Teamet består af 8 dygtige kollegaer fordelt på 6 lande, hvoraf de 3 sidder i Danmark. Du kommer til at referere til VP for Strategy & Digital Innovation. Afdelingen er kendetegnet ved en udpræget holdånd og et godt socialt miljø, hvor man dagligt mødes af smil og godt humør. Dertil kommer et højt fagligt- og ambitionsniveau med en god portion humor. Du får en unik mulighed for at blive en del af en organisation med flad ledelsesstruktur i et positivt og professionelt samarbejdsklima, hvor der i høj grad bliver lyttet til initiativer og gode idéer. Du bliver en central person i organisationen, og du kan se frem til at blive mødt med stor tillid og derfor også stort personligt ansvar for forretningskritiske opgaver. Du får således en nøglerolle i at udvikle og drive afgørende projekter.

JAI ser deres medarbejdere som deres primære aktiv, og de investerer i både personlig- og faglig udvikling. Der vil i denne stilling være mulighed for at avancere til Manager eller tiltræde som Manager ved ansættelsesstart, hvis du trives og har erfaring med; koordinering og prioritering af opgaver, at lede og fordele opgaver samt inspirere og motivere et team.

Din profil

Vi leder efter en profil, der har lyst til at engagere sig fagligt – men også motiveres af at sætte sig ind i nye ansvarsområder og lære nye teknologier. Du stiller dig ikke tilfreds med halve løsninger og er ambitiøs, proaktiv og nysgerrig.

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, og derfor er gode samarbejds- og kommunikationsevner centrale for din og teamets succes.

Fagligt rummer dit CV:

 • Masters i Engineering eller IT/Software.
 • Min. 1-2 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Basale programmeringsfærdigheder, gerne i C++ eller Python.
 • Stærk formidler på både skriftligt og i mundtligt engelsk.

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med embedded software og machine vision applikationer.

JAI tilbyder

 • En flad ledelsesstruktur med udvidet ansvar og indflydelse.
 • En stilling i en virksomhed, der er førende inden for sit felt.
 • Et professionelt og ambitiøst team med et godt sammenhold.

Ansøgning

Interesseret? Så tryk på ’apply here’ og upload din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

JAI er en højteknologisk virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører digital kamerateknologi til brug inden for industriel visuel maskininspektion. Via software-billedanalyse er JAI´s kamerateknologi bl.a. medvirkende til at sikre produktionsvirksomhedernes tilsigtede kvalitetsniveau på slutprodukter samt medvirkende til at øge effektiviteten i deres produktionsapparat. Endvidere bruges JAI’s kameraer til nummerpladelæsning i forskellige trafiksystemer samt i medicinsk udstyr, hvor der indgår fototeknik til brug i f.eks. sygdomsdiagnostik. JAIs salg og markedsføring er ren B-to-B, og virksomhedens kunder er bl.a. producenter af komplette visuelle inspektionssystemer, der bruges i en lang række virksomheder indenfor fødevareproduktion, farmaceutisk industri, elektronikindustrien, logistik og pakkehåndtering samt indenfor trafikovervågning og i underholdningsbranchen. Virksomheden beskæftiger 140 medarbejdere på globalt plan, hvoraf ca. 20 medarbejdere sidder i Valby. Udover hovedkontoret i Valby har virksomheden salgs-, produktions - og udviklingsafdelinger i USA, Japan, Singapore og Kina.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.